Buse_Nisa @emiras59 Benim de ilk bebeğim Eylül ortası doğdu. Üşüyecek diyip diyip battaniyelere sardık milletin ağzına bakıp. Sonunda isilik yaptık çocuğu sıcaktan. Kendiniz ne giyiyorsanız ince bir kat fazlası bebek için yeterlidir dedi doktorumuz. Şimdi ikinci de kısmet olursa sizinki gibi Eylül sonuna doğru doğacak. Aynı hatayı yapmayacağım 😌 çok kararlıyım.
Burcu4135 Minegedik hem agustos hem mugla gib bi yer bebek mahvolur sıcaktan. Yazlık alın üstüne de müslin battaniye örtün yeterli bence.
Minegedik Lulemom aldıklarım ince uzun kollu zaten ama kısa kollu tulumlar yada takımlar alsam mı emin olamadım bende 😊
Minegedik Sedss ay hiç saymadım ama baya var birkaç tane hediye de geldiği için tam sayı bilemiyorum hiç kısa kollu almadım ama. O yüzden emin olamadım aldıklarım da öyle çok kalın kumaşlı şeyler değil tabi
Minegedik mathildaa 1 ay sonra eylüle giriyoruz sonra da yavaş yavaş da olsa sonbahar geliyor boşuna kıyafet de almak istemiyorum şimdi o yüzden bilemedim olmadı duruma göre bakacağım evde sorun değil terlerse ona göre çözümler bulurum ama dışarı çıkarsak bebeği uzun kollu giydirip terletmek istemediğimden kafam karıştı 😊 aldıklarım da kalın uzun kollular değil
mathildaa Minegedik dogru ya Eylül geliyor. Havalar oyle sicakki ben daha yaz sürecek sanıyorum herhalde 😄 serin havalarda da bizden 1 kat fazla giydirmek yeterli oluyormuş yine
Minegedik Sedakbyk ay herkesin farklı yorumu var kafam daha da karıştı kısa kollu body aldım ama kıyafetleri hep uzun kollu olmadı duruma göre bakayım 😊
Astrotuba Minegedik benimki de Ağustosda doğacak inşallah hep yazlık aldım hava çok sıcak adanada yaşıyoruz adanada da sıcaklık kasıma kadar sürüyor pişik olabilir bebekler
Minegedik Annecik_ sormayın yaprak bile kımıldamıyor havalar çok sıcak ilk hamilelik olunca ve etrafımda da hiç bebeği olan biri olmayınca çok bilgisiz kaldım 🤦♀️ Duruma göre bakacağım artık olmadı 1-2 şey alacağım 😊boşuna da giydirmeyeceğim şeye para vermek istemedim ondan bilemedim😊
Annecik_ Minegedik bir iki uzun kollu set alın kısa body giyecek emin olun ben almıştım ilk hamileliğimde izmirde yaşıyorum. Doktora uzunlarla götürdüm doktor soydu gönderdi beni 3-6 aylıklardan uzun kollu alırsınız onu da çok almayın mesela beni de kimse bilgilendirmedi satıcılar da zaten satmak için giyer bebek üşür dediler. 40 derecede ne uzun kollusu ama gece yatarken uzunlardan giydirdim mesela tamamen havaya bağlı
Minegedik emiras59 ay eğer öyleyse birkaç kısa kollu takımlar alayım ben hep uzun kollu aldım ama kalın değil kumaşları
Ozgu_momy Minegedik Üşümez, kendin ne giyiyorsan bir fazlasını giydir bebeğe . Üşürse ensesinden burnundan anlarsın , Karadeniz bölgesinde değilsen de kalan yerler yeterince sıcak şu an . Sıcaktan isilik pişik olmasın huyu suyu bozulmasın minik kuşun .
Minegedik Ozgu_momy ay elimden gelse çıplak gezeceğim evde. İlk hamilelik olunca insan herşeyi öğrenmek istiyor en iyisi birkaç şey alıp tedbirli olmak 😊
Ozgu_momy Minegedik Aynen öyle benim minik kuş ta ilk bebeğim olacak Ağustos’un son haftası doğacak Allah izin verirse, uzun kollu zıbın almadım kısa kollu ve sıfır kollu aldım ve uzun kollu 4-5 tane tulum aldım iki tane de hırka . Üşüdüğünü düşünürsen hırkasını giydiririm yoksa ince olan uzun kollu tulumu ile takılır diye planlıyorum
Ayseveikimelegi Minegedik bende adanadayim çok sıcak haftaya çarşamba doğumum var kısa kollu almadım hiç klima calistiracam çünkü bakalım duruma gore kısa kollu almayı düşünüyorum
Minegedik Ayseveikimelegi bizde klimayı açıyoruz 1 aydır klima açık yatıyoruz bebek doğunca da öyle olacak evde bir şekilde çözüm bulurum ama dışarı çıkmak zorunda kalınca bebeği terletip hasta etmek de istemiyorum çok kararsız kaldım onun için 😊