Selam kızlar. Doğumuma 10 gün kaldı İkramlık olarak dondurucuya neler yapıp koyabilirim fikşr verir misiniz
Dondurucuya koymalık ikramlık önerileri
Boncuk123 Zeysezer Elifim17 kızlar poğaça, hangi poğaça mayalı mı kabartma tozlu mu. Tamam poğaça kurabiye börek de. Tarif verebilcek olan yok mu 😝 hiç bilmeyen birine teker teker anlatmak gerek 🙈 pişirdikten sonra soğuyunca direk buzluğa atıyoruz desek. Misafir geldiğinde de sadece çözdürüyoruz ve hazır mı 😂
a_burcu_bur ben de yapmadım daha ama iki türlü de yapabilirsin bence. Sararsın hazır olur çıkarır pişirirsin
a_burcu_bur canım ben damla çikolatalı kurabiye yapıyorum internette var tarifi malzeme de margarin nişasta pudra şekeri vanilya kabartma tozu un du sanırım içine de damla çikolata güzel oluyor buzluktan çıkınca da tadı değişmiyor bitli kurabiye diye geçiyor ondan yapıyorum tadı da değişmiyor bereketli de oluyor ağız da dağılıyor ondan yapabilirsin
a_burcu_bur parfe tarifi cok kolay bişey mozaik pasta da. Zaten yapınca bir süre buzlukta bekletip dilimleniyor bu dediklerim o yüzden tam buzluk ikramlıgı bunları yap bence mutlaka. netten nefis yemek tariflerinden yapıyorum ben ezbere yapmıyorum. 😁😁 Buzluktan cıkarıp bir süre beklesen de olur acelen varsa fırında da ısıtabilirsin kek kurabiye poğaçayı. Ha minik minik pizzalar da yapabilirsin avcun kadar. Onlarda buzluga girer.
Smyrna35 canim bosver corona var misafirde gelmeyiversin
Ben sarma tatlı ve tuzlu kurabiye poğaça koydum
Doğumuma az kalıcak bir de misafire ikram mı düşünücem ya 😂 ancak kendi canımın istediğini yapar koyarım canınızın kıymetini bilin biraz
balbocegim27 adı kötüymüş 😝 merak edip baktım hemen 😂 çörekotlu diye de geçiyomuş Allah’tan 😂😂 teşekkür ederim 🥰
balbocegim27 aaa ama sizinki tatlı olanından sanırım. Çörekotlu değil 🙈 şimdi anladım 😝
a_burcu_bur damla çikolatalı tatlı çörek otlu olan tuzlu
Doğumunu ve doğumundan sonraki süreçte evde günlük yemeye ihtiyacın olan şeyleri dondur derim. Boşver virüs varken ikramlık şeyleri ☺️ Gelmek isteyen de kendi getirsin bi zahmet 👍👍👍
Cok teşekkür ederim hepinize kusura bakmayın tek tek dönrmrdigim için 🙏