• Öneri
  • Dondurucuya koymalık ikramlık önerileri

Smyrna35 mozaik pasta, poğaca, parfe, kurabiye, kek, sigara böreği koyabilirsin. Birde kuruyemiş oldu mu yanına tamam çay demle buzluktan cıkar koy. Yanına kuruyemiş daha ne çok bile 😂

Boncuk123 Zeysezer Elifim17 kızlar poğaça, hangi poğaça mayalı mı kabartma tozlu mu. Tamam poğaça kurabiye börek de. Tarif verebilcek olan yok mu 😝 hiç bilmeyen birine teker teker anlatmak gerek 🙈 pişirdikten sonra soğuyunca direk buzluğa atıyoruz desek. Misafir geldiğinde de sadece çözdürüyoruz ve hazır mı 😂

Smyrna35 Tuzlu ve tatlı kurabiye pişirip atabilirsiniz, yufkadan börek sarıp buzluğa atabilirsiniz sonra çıkarınca hazır pişirirsiniz ama poğaça buzluktan çıkarınca iyi olmaz gibi tam bilmiyorumda onu hiç koymadım

a_burcu_bur canım ben damla çikolatalı kurabiye yapıyorum internette var tarifi malzeme de margarin nişasta pudra şekeri vanilya kabartma tozu un du sanırım içine de damla çikolata güzel oluyor buzluktan çıkınca da tadı değişmiyor bitli kurabiye diye geçiyor ondan yapıyorum tadı da değişmiyor bereketli de oluyor ağız da dağılıyor ondan yapabilirsin

Smyrna35 sigara böreği sarıp atabılırsınız sarma da atın istersenız ikramlık kolay olur

a_burcu_bur parfe tarifi cok kolay bişey mozaik pasta da. Zaten yapınca bir süre buzlukta bekletip dilimleniyor bu dediklerim o yüzden tam buzluk ikramlıgı bunları yap bence mutlaka. netten nefis yemek tariflerinden yapıyorum ben ezbere yapmıyorum. 😁😁 Buzluktan cıkarıp bir süre beklesen de olur acelen varsa fırında da ısıtabilirsin kek kurabiye poğaçayı. Ha minik minik pizzalar da yapabilirsin avcun kadar. Onlarda buzluga girer.

Doğumuma az kalıcak bir de misafire ikram mı düşünücem ya 😂 ancak kendi canımın istediğini yapar koyarım canınızın kıymetini bilin biraz

balbocegim27 adı kötüymüş 😝 merak edip baktım hemen 😂 çörekotlu diye de geçiyomuş Allah’tan 😂😂 teşekkür ederim 🥰

Doğumunu ve doğumundan sonraki süreçte evde günlük yemeye ihtiyacın olan şeyleri dondur derim. Boşver virüs varken ikramlık şeyleri ☺️ Gelmek isteyen de kendi getirsin bi zahmet 👍👍👍

Cok teşekkür ederim hepinize kusura bakmayın tek tek dönrmrdigim için 🙏

Smyrna35 valla hiç aklımda yokken burdaki hamarat hanımlardan gaza gelerek dün patatesli börek sardım 😂 bugün peynirli saracağım inşaAllah 🙏🏻 Biraz sarma ve mantı düşünüyorum birde