Philips avent biberon
@Aylin2011 sakladım zaten biberonu hastane çantasında bazı hemşireler de hemen biberon soruyor diyorlar ne olur olmaz kalsın bi köşede dedim ben ne kadar şöyle yapiö böyle yapim desem de bebek beni yönlendirecek zaten sadece hemen pes etmek istemiyorum emmedi deyip
@Aylin2011 amin amiiin başından sonuna çok her şeyiyle çok zor
Mrvklnc dediğn gibi canım mücadele etmek lazm bnde sezeryan oldum ve ilk gün göğüs ucum küçk oldğu için tutamadı göğüs ucu aldım yine tutamadı mecburiyetlikten hastane mama verdi ertesi gün eve çıktıktan sonra denedim defalarca kaşığa sağdım duş aldım tuttu şükür dedim göğüs uçlarım yara oldu manuel pompa denemiştim (Lonolin) krem sürdüm oda geçti sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı 13 günlk oldk şükür ilk günlerde sütüm tam yetmedği için mamayı kaşık ve şırıngayla verdim sende öyle dene istersen rabbim sağlklı sıhhatli doğup emzirmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻
@Dilek58 benim göğüs ucumda sıkıntı yok allahtan 35.haftadan sonra da göğüs ucu kremi var gümüş kapak kullanmaya başladım faydası olur diye emzirmede de sizin gibi yapıcam Allah izin verir de bi aksilik çıkmazsa hayırlısıyla doğumu atlatsaydım ☺️ sizin de gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🥰
Mrvklnc amin inşallah rabbim kolay geçitlerden geçmeyi nasip etsin inşallah canım ilk 6 saatten sonra gücün yettiği kadar yürü acı ağrı geçiyor çabuk toparlanmk bebişine bakmak harika bir şey ha birde gün kurusu kayısı hoşafı yap götür dr yeme izni verdiği zamn ye suyuyla birlikte gazında çabuk çıkar
Mrvklnc hastanede zaten şırıngayla verıyorlarmıs emmezse biberon buyuk geliyormuş
Mrvklnc benim tercihim şırınga
Mrvklnc Kullanma çok pişman olursun . Memeni tutmaz . Bizzat yaşadım şimdi sağıp veriyorum sütümü malesef.
Mrvklnc midesi çok küçük olacağı için zaten yenidoğan midesi kiraz kadar
bence kaşıkla ver canım
¾ aylık bebek olsa biberon kullan derim de
@melekVzeynepE şırıngayı ayarlayamam diye korkuyorum genzine kaçar diye kaşık aldım yine de yanıma
Mrvklnc Biberon meme reddine sebebiyet gösterir.Her çocuk farklı. Şırınga yada mama kaşıkları oluyor onlari tercih edebilirsiniz.
@Yasemin_in68 aynen şu an biberonluk durumu yok bence de yok genzine kaçar yok bi zaman sonra mama miktarı artıyor falan diyorlar eve çıktıktan sonra kendim uğraşırım sıkıntı değil de zaten bi aksilik çıkmazsa kalacağım 3 gün o kadar da refakatçim ilgilenir hemen mama miktarı artmıyor ya
@bestesmom gösterirler onlar bana da nasıl vereceğimi çok sıkılıyorum nasıl yapcam diye yaaa
Mrvklnc Valla aynısını ben diyordum ama Doğum yapında herşey istediğin gibi olmuyor
o biberonu da veriyorsun o mamayı da
Yapmam dediğin herşeyi birer birer yapıyorsun
Bende yapmam dedim ama sütüm gelmediği için biberon ile besledim
şimdi bir mama bir meme şeklinde gidiyorum red olmasın diye