Sdacbc Rserin benimki dedi çok kilo almışsın dikkat et son aylar daha fazla alınıyor dedi sonra benim giibi olursun diyor 😂🤣
rgk Rserin ben de aynı haftadayım, 2.5 kilo gibi aldım. paketli her şey hamurlu şeyler makarna pilav hazır gıdalar uzak durmaya çalışıyorum, tatlı yemiyorum sadece bebeğe göre beslenmeye çalışıyorum aslında
Sdacbc Rserin 🤣ben hayatımda 70leri görmedim ama hamilelik sağolsun 😂aldığın geri gitmiyorda yapışıp kalıyor önceden bi gün kaçırsam ertesi gün düzgün besleniyodum gidiyodu hemen şimdi yapışıyor mübarek 😂
offlineanne Rserin ilk başlarda kilo alan sonra veriyor diyorlar bakalım😁 76ile hamile kaldım 18 haftalık oldu 80 kiloyum şuan. Ayda yaklaşık 1 kilo almışım 90a yakın doğururum sonra çaaat bi diyet düşerim 55e 😁 takma kafana çok
offlineanne Rserin kız ben 160 boyumla 90 kilodan 4 ayda 65e düştüm zamanında. Biraz istikrarla yapılmayacak şey yokkk 🎀
Burcu4135 Rserin oo günde 1 bardak su mu. Bebege de cok zararlı biliyorsun dimi. Zorla kendini suyun icine salatalık limon dilimleri koy tadlandır belki öyle icersin. Ben günde 3 litreye yakın iciyorum. Bebege en faydalı seylerin basında su geliyor aman diyim.
Burcu4135 Rserin aman dakın ihmal etmeyin. Cubuk tarcında atabilirsiniz. Biraz da soguk su icin. Daha rahat icersiniz. 🤗
birtriptanesi Rserin Ben söylesem şok olursunuz. 38. haftamdayım 68 le hamile kaldım şu an 96 yım. 28 kilo almışım. Ödemim de aşırı var ayaklarıma 42 numara erkek terliği oluyor anca. Herkes doğumdan sonra ödemin giderse çabuk kilo verirsin diyor da psikolojim bozuldu inanmıyorum kimseye. Sanki hep böyle kalacak gibiyim.