Mom8899 elifinannesiiii Ben de size birkaç kez denk gelmiştim, evet günlerimiz yakın olunca dikkatimi çekiyor birkaç arkadaş daha var bizle aynı olan 😂 Benimki gelmeyecek gibi, doğum postu açarsanız beni de etiketleyin haberimiz olsun birbirimizden 😅
elifinannesiiii Mom8899 insallah o postu açtığımız günleride görürüz 🙏🏻tabiki de etiketlerim sözüm olsun 😁
Mom8899 buiyimi Benim en yüksek 50 çıktı bayramda bi de dün 😅 valla bekliyoruz gelen giden yok doğum da başlamamış, gelirse bekleyeceğiz gelmezse 41 e kadar yolu var dedi benimki de 🤧
Huzurmelegim_28 tgba22 dün 200e çıktı birdenn acilde serum yedim tekrar nst filan normale döndü bugün içim raht etsin diye özele gittim herşey normal dedi 148 150 idi bugün
Esen3535 Neslihanbew bana da 38+5 de alalım dedi istemedim kilosu Bi hafta geride dedi çünkü gününü doldursun istiyorum dedim
Neslihanbew Esen3535 anladım cnm o zaman sağlıkla gelsin gerçi anne karnından bir gğn fazlası bile çok iyi
elifinannesiiii Mom8899 ya benim doktorum biraz enteresan🙄 çatı muayenesi ve açıklık kontrolü hiç yapmadı. Ne zaman yapıcaksınız hocam doğum şeklim ne zaman belli olur diye sorduğumda ne zaman sancılarınla gelirsin o zaman bakar söylerim diyor🤷🏼♀️
Mom8899 elifinannesiiii Bayağı enteresanmış 🙄 bana dün alttan baktılar da bugün lekelenmem oldu normal galiba, ondan sordum