DrElf 42-AySe-07 benım de 14. Haftadan beri aynı Ağrı’dan var . İlk gebeliğimde olmamıştı benım dre36+1 iz
42-AySe-07 DrElf Aynen canım ben de ilkte hiç yaşamadım böyle bir sorun şimdi çok kötüyüm azalma da yok artıyor her geçen gün 🤦
MinikMucizem23 42-AySe-07 Son 31 kaldı benim de ama her yerim ağrıyor sanki erken gelecekmiş gibi adet ağrısı yaşıyorum , çatı ağrısı yaşıyorum, bel ağrısı, ödem, bulantı, kabızlık maşallahım var yani 🤷🏻♀️
42-AySe-07 MinikMucizem23 Allah şifa versin inşallah canım çok zor bir ağrı 😪 İnşallah erken gelmez gününde gelir kuzucuk
elifinannesiiii Mom8899 ben hep yorumlarda görüyorum sizi, günümüzde aynı olduğundan dikkatimi çekti😊 bakalım hangimiz daha önce doğurduk yazabilicez buralara🤣
Mom8899 elifinannesiiii Ben de size birkaç kez denk gelmiştim, evet günlerimiz yakın olunca dikkatimi çekiyor birkaç arkadaş daha var bizle aynı olan 😂 Benimki gelmeyecek gibi, doğum postu açarsanız beni de etiketleyin haberimiz olsun birbirimizden 😅
Kdk 42-AySe-07 haftalarımız yakındı sanki sizinle değil mi? Doktora söylemişmiydiniz ne dedi o ağrılar için
42-AySe-07 Kdk 35+6yız kuzum dr dr hic bişey söylemedi çok sinir oldum idrar tahlili istedi sonuca baktı tamam sıkıntı yok dedi hocam çok ağrım var ama dedim başka bir konuya geçti zaten ondan sonra bir daha gitmedim o kadına
buiyimi Mom8899 benimde son 9 ama sancı falan çıkmıyor doktor 1 hafta daha ekliyor üstüne 41e kadar bekleyelim diyor 🥴 sizin doktorunuz kaça kadar bekleyecek
Mom8899 buiyimi Benim en yüksek 50 çıktı bayramda bi de dün 😅 valla bekliyoruz gelen giden yok doğum da başlamamış, gelirse bekleyeceğiz gelmezse 41 e kadar yolu var dedi benimki de 🤧
Uykucu2307 Durubatu bende de durumlar çok zor. 8 günümüz kaldı. Her yerim şişti artık dayanamıyorum. Sıcak bi yandan. Allahım ne zamn gelecek bebekler bilmiyoruz beklemek yordu 😀
42-AySe-07 Naciyeylmz Allah yardımcımız olsun inşallah ben de gram uyku yok gece sağ sol yapmaktan yoruluyorum :)
Dudu21 Naciyeylmz benimde 39. Hafta ve şu son iki gündür sürekli uykum var neden oluyor acaba bi fikriniz var mı
Fiknet 42-AySe-07 benimde son 18 günüm kaldı ama ishal dışında hiçbir belirtim yok ödem, sancı , kramp ya da ağrı olmadı şimdiye kadar çok şükür çok nadir kasılma oluyor o da artık normaldir doktorum bol bol squat ve hareket önerdi bol bol hareket ediyoruz biz de malum evin temizliği falan onun dışında beklemedeyiz inşallah sağlıkla kucağınıza alırız yawrularımızı 🥰
42-AySe-07 Fiknet Maşallah canım sizin de az kalmış 😍 Rabb’im sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
buiyimi 42-AySe-07 benim o haftalarda çoktu agri magnezyum vermişti doktor geçmişti. Şimdi yine oluyor. Çocuk ağırlaştığı için diye düşünüyorum