42-AySe-07 ElifBademmm Hayırlı haberlerle gelin inşallah 🤲 aynen canım yaz hamileliği gerçekten çok zor oluyor Rabb’im hepimize sağ salim kuracağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kdk 42-AySe-07 çatı ağrısı nasıl bir şey tam olarak bilmiyorum ilk gebeliğim. Herhalde henüz yaşamadım yoksa az çok anlardım sanırım😅 bende arada sanki regl olacakmışım hissi oluyor. Hani içten bi yanma olur da hissedersin ya evet bugün regl olacağım diye öyle bi his. Umarım her şey normaldir 🙏🏻
42-AySe-07 Kdk Umarım hiç yaşamazsın canım afedersin şeyim yere düşecekmiş gibi bir ağrı bacağımı açıp adım atamıyorum 🤦 adet ağrısı normal kuzum benim yaklaşık 4-5 ay sürmüştü
Kdk 42-AySe-07 haftalarımız yakındı sanki sizinle değil mi? Doktora söylemişmiydiniz ne dedi o ağrılar için
Mom8899 42-AySe-07 Amin 🥰 Nstde ufak sancılarım çıkıyor benim sadece, en yüksek 50 gördük 😅 hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum valla, nolacak böyle 😅
DrElf 42-AySe-07 benım de 14. Haftadan beri aynı Ağrı’dan var . İlk gebeliğimde olmamıştı benım dre36+1 iz
42-AySe-07 DrElf Aynen canım ben de ilkte hiç yaşamadım böyle bir sorun şimdi çok kötüyüm azalma da yok artıyor her geçen gün 🤦
MinikMucizem23 42-AySe-07 Son 31 kaldı benim de ama her yerim ağrıyor sanki erken gelecekmiş gibi adet ağrısı yaşıyorum , çatı ağrısı yaşıyorum, bel ağrısı, ödem, bulantı, kabızlık maşallahım var yani 🤷🏻♀️
42-AySe-07 MinikMucizem23 Allah şifa versin inşallah canım çok zor bir ağrı 😪 İnşallah erken gelmez gününde gelir kuzucuk
elifinannesiiii Mom8899 ben hep yorumlarda görüyorum sizi, günümüzde aynı olduğundan dikkatimi çekti😊 bakalım hangimiz daha önce doğurduk yazabilicez buralara🤣
Mom8899 elifinannesiiii Ben de size birkaç kez denk gelmiştim, evet günlerimiz yakın olunca dikkatimi çekiyor birkaç arkadaş daha var bizle aynı olan 😂 Benimki gelmeyecek gibi, doğum postu açarsanız beni de etiketleyin haberimiz olsun birbirimizden 😅
42-AySe-07 Kdk 35+6yız kuzum dr dr hic bişey söylemedi çok sinir oldum idrar tahlili istedi sonuca baktı tamam sıkıntı yok dedi hocam çok ağrım var ama dedim başka bir konuya geçti zaten ondan sonra bir daha gitmedim o kadına