Alize1 Kadriyed evet gece uykusu bende de yok bugün 4 e kadar dön O tarafa dön bu tarafa 😬 allah yardimcimiz olsun neyseki az kaldi
Asel05 Alize1 Allah’tan kamudayim oturuyorum o yüzden çalışır aldım ama gene de zor İstanbul gibi bı şehirde tranvaya binmek zorunda kaliyorum
Alize1 Asel05 zaten onlarla gidip gelmek çok zor olur sizin için neyseki bitmiş artık rahat edersiniz hayırlısı ile 🥰
Alize1 M_Lyl_33 âmin aynen bitti sayılır benim ki sezeryan doktorum 37 38 gibi alırız demişti yarın gidicem gün vericek bakalım
kubratskya_ Alize1 dün bana Bi enerji geldi lahmacun yapayım dedim ve yaptım yorgunluktan halen kendime gelemedim 🥴
Alize1 kubratskya_ 😬😅 bazen geliyor o enerji sonrası çok kötü oluyor bende cmtesi günü öyle oldum bi enerji var di biraz ev işleriyle uğraştık eşimle akşam belim karnımın ayrışınca yatamadım 😅😬
Alize1 Syma-ma tuzlu veya hamur işi çok tuketiyormusunuz. Ayaklarınızın altuna biseyler koyup uzanın. Çok şükür bu hamileligimde hiç ödem olmadi ilkinde baya olmuştu çok zor oluyot anlıyorum sizi