Asel05 Aynıyım birde ise geldim.son 2 gün 36+5 im Çarşamba itibariyle 37 olcam valla artık yerlere yatasim.geliyor
Alize1 Asel05 ben bu haftada çalışmak hem de havalar çok sıcakken çok zordur allah yardımcınız olsun neyseki bitmiş artık 😬🥰
Alize1 M_Lyl_33 bende 2 haftadır var ama 2 gündür aşırı derecede var birde zaten sancılarımda doktorum yatmami söyledi öyle olunca da kendimi çok kötü hissediyorum . 😵 kasiklarimda batmalar var yürürken yanarak şancı giriyor 😬😬😬
Kadriyed Alize1 ayaklarımı görmek bile istemiyorum sanki benim değiller gibi😅 gece kasılmalarım oluyor hava sıcak derken doğru düzgün uyuyamıyorum bile ve son haftalara gelince ağırlaşırsın derlerdi şimdi anladım ağırlaşmak neymiş😅
Alize1 Kadriyed evet gece uykusu bende de yok bugün 4 e kadar dön O tarafa dön bu tarafa 😬 allah yardimcimiz olsun neyseki az kaldi
Asel05 Alize1 Allah’tan kamudayim oturuyorum o yüzden çalışır aldım ama gene de zor İstanbul gibi bı şehirde tranvaya binmek zorunda kaliyorum
kubratskya_ Alize1 dün bana Bi enerji geldi lahmacun yapayım dedim ve yaptım yorgunluktan halen kendime gelemedim 🥴
Alize1 Asel05 zaten onlarla gidip gelmek çok zor olur sizin için neyseki bitmiş artık rahat edersiniz hayırlısı ile 🥰
Alize1 M_Lyl_33 âmin aynen bitti sayılır benim ki sezeryan doktorum 37 38 gibi alırız demişti yarın gidicem gün vericek bakalım
Alize1 kubratskya_ 😬😅 bazen geliyor o enerji sonrası çok kötü oluyor bende cmtesi günü öyle oldum bi enerji var di biraz ev işleriyle uğraştık eşimle akşam belim karnımın ayrışınca yatamadım 😅😬
Alize1 Syma-ma tuzlu veya hamur işi çok tuketiyormusunuz. Ayaklarınızın altuna biseyler koyup uzanın. Çok şükür bu hamileligimde hiç ödem olmadi ilkinde baya olmuştu çok zor oluyot anlıyorum sizi