Kubra2012 Mucizemm41 dokunur diye canm belki alerjim vardır yada bebekte bişi olr diye korkuyorm ayrıyeten suya okumuştum onu içtim olmazsa yarın içer giderim napim 🤷♀️
Mucizemm41 Tugba_celik bitki cayi gibi demliyorsunuz bir iki bardak iciyorsunuz asli bitkinin icerigindeki seyler acilmaya sebep oluyormus muhakkak icilmeli yani tabi okursaniz daha şifalı olur bende bilmiyorsum bir yudum almistim ilk dogumumda ama yeterli olmuyormus baya araştırdım inşallah sağlıkla doğar kuzucuklar
Tugba_celik Mucizemm41 aaa bunu işk kez duydum kaçıncı haftadan sonra suya koymak lazım canım teşekkür ederim bilgi için bende öyle yapayım haftası ne zaman
tosbiginannesii Mucizemm41 benimde bugün suyum geldi doktora gittim 2 cm açılma var dedi eve geldik meryem süresini okuyup otu koydum suya tamamen açıldı ama şancı falan öyle şiddetli değil acaba sıcak suya koyduğum için öyle açılmış midir sizinkide öyle mi olmuştu
Mucizemm41 tosbiginannesii acilma her türlü oluyor otta sicak soguk ama sicak suda demlenip.icilmesi acilmayi sagliyor doğum için
Selem3103- Semraabardd bu dediklerinizi ne zaman yapmaya başlayacağız peki ? Örneğin hurma için son haftalar tüketin diyorlar ama 🤷🏼♀️
Ssezen12 bircivcivannesi hiç acilmam bile olmadı Hatta alttan muayne ettiklerinde suyumu patlattılar sızıntı olmaya başladı sonrasında sezeryana alındım
Minikannebsr Selcansahin33 36 dan itibaren pirine haftada 2 kez diğerlerini her gün yapmaya çalışıyorum
Nur_Veli Semraabardd squati nasil yapiyosunuz,benim dizlerim cok agrio oturup kalkarken,squat şöyle dursun 😅
ahlasinannesi Mericiik canım ben hamileliğimi geç farkettiğim için beta takibi yapmadım ama arkadaşımdan bildiğim kadarıyla normal doktor önemli olan artması demişti🌸
Esra_80 Wishuponastar mutlaka deneyin bunu günde 3-4 sefer fırsat buldukça oturup kalkmayı ben son aylar yaptım çok şükür 🙏🏻 normal doğum yaptım ☺️Üstelik 18 kilo alarak doğumda 🥲
Wishuponastar Esra_80 ne güzel gözünüze aydın. Hayırlısıyla, sağlıkla, mutlulukla biz de bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah kolaylıkla. doğumunuz kaç saat sürdü acaba?