AnnelikHayali mom- merdiven inip çıkmak, eğilip kalkmak, her gün 10 bin adım atmak, gün içinde mümkün olduğunca hareketli olmak, 37. Hafta itibariyle hurma yemek, papatya çayı içmek, hamile pilatesi yapmak. Ben bunları uygulayarak kolay bir normal doğum yaşadım.
Yasemin_83 NurNisa ot kuruyacak tekrar kullanılabilir. Suyunu da ayak basılmayan yere dökülmesini gerektiğini okudum. Yüksek bi yerde ağaç dibi gibi
bebekhikayesi_1 mom- 1.hayat boyu sağa sola yaylan sürekli yap Hafta hafta pelvik taban egzersizleri var YouTube da izle ve uygula Bol bol yürü * Perine masajı başla 36.haftadan itibaren aşırı öneririm !!! Doğumu bebeğe bırak sadece bekle ve izle sana söylenenleri yap göz teması kur hemen bitecek korkma ve endişelenme. 6.* Bir de hurma ye bolca ben çok kaçırmışım nasıl oldu bitti anlamadım Dr yetişemedi hemşireler şokta😁 *İşareti olanları kesin yap
Dinara662 mom- ben ilk cocugumu normal dogumla dogurdum, ebenin dediklerini 1-1 uyguladim ve cok rahat gecti dogumum, ikincinide normal dogumla dogurucam Allahin izniyle, sadece en onemli nokta doktorunuzu iyi dinlemek ve dediklerinin hepsine uymak.
Mhendsanne mom- bir eğitime katıldım eğer kendiniz yapmak istiyorsanız sırtınıza yastık koyarak dizlerinizi acarak kendinize doğru çekip hijyen kurallarına dikkat ederek tırnaklar kesilmiş olmalı elleri güzel ce yıkadıktan sonra yapabilirsiniz 😊
birtriptanesi Mhendsanne ben o şekilde yapmaya çalışıyorum ama tam olarak yetişmiyor ellerim. Parmaklarımın ucu değiyor sadece 🥲 karnım o kadar büyümüş ki afedersiniz tuvalette bile kişisel temizliğime elim zor yetişiyor
Ssezen12 bircivcivannesi hiç acilmam bile olmadı Hatta alttan muayne ettiklerinde suyumu patlattılar sızıntı olmaya başladı sonrasında sezeryana alındım
Nazlcebe mom- Pilates, merdiven inip çıkmak. Sancı sırasında duşa girmek çok çok iyi geliyor. Doktorum Pilates topuna oturtup duşa girdirmişti beni belime 10 dakika boyunca su tuttu. Çömelme hareketleri, ve gene doğum sırasında doğru nefes alıp vermek. Doğumda nefes egzersizi diye YouTube yazın şimdiden başlayın. Sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza 🌸
hlyagl mom- en önemlisi nefes egzersizi ıkınma diğerleri açılmaya yardımcı olacak hareketler nefes çok önemli
MinikKalbimmmm mom- ben hurma yiyorum ve ahududu yaprağı çayına başladım bugün. Günde 1 bardak. Ama son haftada 2 bardak içmeyi düşünüyorum