depsizoo Akrepbebek kız hava atmıyom küçüklümden beri yapıyom ondan UsanmazPandaaa Bende 1.61 im nomuş
Akrepbebek depsizoo biliyorum canım. Çeşitli spor dalları yazılması bile bir hava😂 ama tebrik ederim gerçekten ben 25 yaşındayım bu zamana kadar toplasan 4 5 defa tek spor yapmışımdır 😂
UsanmazPandaaa depsizoo aaa yakınmışız zaten yuvarlarsam 160 olıyor 😂😂😂 doğumdan sonra başlayacam ama bu bebeden sonra zayıflamam lazım
Akrepbebek UsanmazPandaaa Rabbim sağ salim kavuştursun inş.🤲 kız 10-15 günde sevdiği yemekleri çeşit çeşit yapıp şer önüne. 😂 eşin gittikten sonra oğlunla oturup makarnaya gömülun😂😂
UsanmazPandaaa Akrepbebek amin bacım ♥️ Öyle yapıyorum zaten kız adama makarna yapsam kafamdan aşşa boşaltsa haklı sanki hergün yemek yapıyorum 😂
Akrepbebek UsanmazPandaaa kesinlikle hakli olur 😂 adam diyecek bi evde durduğum 15 gün. Onda da makarna yaptın he😂
Akrepbebek depsizoo hahahah😂😂 göbek eritme , boy uzatma (ama bir faydasını görmedim hala da kisayim) bide squat yaptıklarım bunlar 😂😂😂😂 haa bide ara ira babamın koşu bandında koşuyordum o da canim sıkıldığında 😂😂
UsanmazPandaaa depsizoo bende sayayım yan yatıyorum mutfaga yürüyüş yapıyorum arada bahçede dolanıyorum sebze toparken eğilip kalkıyorum suquat oluyor oğlanın oyuncaklarını toplarken yapıyorum arada diyer tarafaa dönüp yatıyorum 😂😂😂
depsizoo Akrepbebek bah şimdik yüzme voleybol taekwondo badminton spor olarak bunlar folklör ve hiphop dansa gittim çalgı olarakta orga gittim 😬ha spora gitmediğim zamanda evde jimnastik hareketleri yapıyodum 😂 esneme hareketleri squat şınav mekik vs @UsanmazPandaaa
Akrepbebek depsizoo hey maşallah 🧿😂yaw bacım bizim spor anlayışımız bile farklı ben göbek eritme diyorum sen tekvando diyorsun 😂😂😂
depsizoo UsanmazPandaaa neden kovuyonuz beni 😼 Akrepbebek bacım bende öyle rahatlıyom 😂 aslında gidebilseydim kickboksada gitcedim ama omadı 😼
Akrepbebek UsanmazPandaaa hahah bencede 😂 spor anlayışlarimiza bak. Ben göbek eritme dedim o tekvando,badminton ayy iki tane yazarken yoruldum😂😂