depsizoo UsanmazPandaaa neden kovuyonuz beni 😼 Akrepbebek bacım bende öyle rahatlıyom 😂 aslında gidebilseydim kickboksada gitcedim ama omadı 😼
Akrepbebek depsizoo ee o da eksik kalsın 😂 gerçekten ben oturma odasından mutfağa giderken bile üşeniyorum gitmiyorum. Küçüklüğümden beri hep üşengecim hamilelikte alakalı değil 😂 ama sen maşallah yapmadigin şey kalmamış 😂😂😂
Akrepbebek UsanmazPandaaa hahah bencede 😂 spor anlayışlarimiza bak. Ben göbek eritme dedim o tekvando,badminton ayy iki tane yazarken yoruldum😂😂
UsanmazPandaaa Akrepbebek arada evde göbek atıyorum evi süpürürken halay çekerek yapıyorum bazen yeter işte 😂😂😂
depsizoo Akrepbebek Ee hava at didin attık işte ne istiyon daha 🙈 @Deletedmom23234 bunlar beni dışlıyo hakim bey
depsizoo Akrepbebek Bah şimdi sayammı gitmek istediklerimi kickboks sonracıma jimnastik bale 😬 fitness 😂 ama doğumdan sonra gidecem inşallah fitnessa
Akrepbebek depsizoo ben en son kendi düğünümde çektiğim için hasretim halaya. Kız halay çek belki dogurursun 😂😂😂
depsizoo Akrepbebek ni va bende yüzmede boğuluyodum bıraktımmı nayn 😂 ula devam edeydim ne güzel milli sporcu olurdum 🙈 neden etmedin deme maddi durumdan dolayı