Akrepbebek depsizoo squat çekince ayaklarının arkası agirmiyor mu? Ben hamilelikten önce yapıyordum bi kaç gün üst üste baldirlarim taş gibi oluyordu yürüyemiyordum
Akrepbebek UsanmazPandaaa 😂😂 aslında bu makarna olayını kendi lehine de çevirebilirsin. Küs olduğunda tripli olduğun da sadece makarna yap 😂😂 tüm intikamı alirsin😂😂
UsanmazPandaaa Akrepbebek kızz kıyamam kii 😂😂😂 belki hep yanyna olsak olurda ayrıyız 😂😂 makarna yapsam arka sokakta anasına gider 😂😂😂 trip yapar bana 😂 yada yemez aç durur yada inadına laf yapa yapa yer
depsizoo Akrepbebek Hemmen anlatıyom bah şindik ben birsürü spor dalı yaptığım içün yani bünye alışkın olduğu içün acımayiii 😂
Akrepbebek UsanmazPandaaa esin şehir dışında mı? Ayriysaniz yapamazsın kıyamazsın dediğin gibi 😂😂 anasına gider ana karım beni ac birakti der😂😂 Allah kavuştursun canım 🤲🥰
UsanmazPandaaa Akrepbebek Asker kuzum eşim 6-7 ayda bir izine geliyor anam 10-15 gün ondada yapayım yemek 😂😂😂
Akrepbebek UsanmazPandaaa Rabbim sağ salim kavuştursun inş.🤲 kız 10-15 günde sevdiği yemekleri çeşit çeşit yapıp şer önüne. 😂 eşin gittikten sonra oğlunla oturup makarnaya gömülun😂😂
depsizoo Akrepbebek kız hava atmıyom küçüklümden beri yapıyom ondan UsanmazPandaaa Bende 1.61 im nomuş