Fatma7666 seyram ayyy gözünüz Aydın Rabbim bizlere de kolay güzel doğumlar nasip etsin meryem ana otu neler okunuyor acaba hangi dualar falan ?
seyram Fatma7666 öncelikle çok teşekkür ederim darısı en güzel şekilde başınıza inşallah 🥰 Meryem Ana otuna kayınvalidem yasin, Meryem suresi, nas, felak, ihlas, fatiha, inşirah suresi okudu
seyram zeynepin_annesiiii gata dediğiniz Gülhane değil mi ? Ben Gülhane den gerçekten aşırı aşırı memnun kaldım gerçekten öyle bir ilgi alaka başından sonuna kadar hele ki doğumda en ihtiyacım olduğu an doğum anında çok güzel bir ilgi alaka hoşgörü vardı çok iyiylerdi.
seyram zeyesra çok teşekkür ederim canım🤗 orda nöbetci doktor vardı adını hatırlamıyorum sarışın kısa boylu minyon bir kadın doktordu canım 🥰
Uzumlukek seyram Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bende Gülhane de doğum yapacağım pazartesi yatışım olacak normal doğumda refakatçi veriyorlar mı
Fatma7666 seyram Ben teşekkür ederim böyle güzel pozitif hikayelerle bizleri de motive ediyorsunuz darısı hepimizin başına inşallah 🥰🤲mutlaka anneme okutacam bu sureleri 🥰
Selcansahin33 seyram siz aradığınız anda okuyup suya mı koydu yoksa öncesinde mi okundu acaba bende aldım da henüz dua okumadım ne zaman okumalıyız
seyram Evindarr merak etme öyle bir zamanda geliyorki bende öyle diyordum ama bir gece ansızın geldi hala şaşkınım bugün 11 gün oldu düşün yani 🤗🥰
Shnern seyram dikişler için her lavabonsonrasi en son batikon ile silip orayı fon makinesi ile kuru tut canm
seyram Shnern doktorum sadece lavobo da duru su tutup peçete yardımı ile kuru tutmamı söylemişti. Ama teşekkür ederim bunu da deneyeceğim bugğn 2. Dikişlerimin 5. Günü inşallah düşmeye başlar artık acı falan hiç hissetmiyorum dikişlerim de çok şükür kaynadı sanırım 🙁
seyram Fatma7666 mutlaka Meryem Ana otuna inanın ve okutun gerçekten o olmasaydı benim normal doğumuma doktorlar hiç doğru bakmıyordu ama su gibi açılmam oldu 🥰🥰🥰🌼🌼 Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah sağlıklıca kucağına al bebeğini 🥰
Fatma7666 seyram Amin amin çok teşekkür ederim mutlaka alacam inşallah bende buraya olumlu bir doğum hikayesi yazarım 🥰
seyram Prenses21 Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah su gibi açılmam olur inşallah bir avazda kucağına alırsın bebeğini 🌼
seyram Uzumlukek Allah kolaylık versin bir avazda kucağına al inşallah canım normal doğumda doğumdan sonra refakatçi veriyorlar