cgdm-trzi öncelikle umarım sağ sağlim kucağına alırsın canım. Bende senin gibi korku endişe ve üzüntü içerisindeydim. O hastaneden nasıl ağlaya ağlaya eve geldiğimi anlatamam bile. Ama sonra sonra bu fikre alışmıştım hatta sezeryanı kendim istiyordum o derece yani. Ama son dakika normal doğum oldu benimki de. Sakın canını sıkma elbetteki ikinizin sağlığı herşeyden önemli. Bak normal doğum a çok kolay değil. Benim bebeğim 18 günlük hala 2. Kez atılan dikişlerim düşmedi ve doğumun son saatlerinde beni sezeryana alın diye doktora yalvardığım hatırlıyorum. Tabi kolaylığı şu ki bebek doğduktan sonra kuş gibi oluyorsun ağrın sızın hiçbirşeyim olmuyor. Sakın korkma Allah yardım ediyor sen benim gibi iki fikre de kendini hazırla mesela ben sezeryan olursam diye boydan gecelik de almıştım pijama takımı da almıştım. Sakın canını sıkma normal doğumda bebeğine Allah korusun o vakumda birşey olursa daha mı iyi olacak Allah sağ sağlim kucağına versin de nasıl olursa olsun. Çünkü vakum un da zorluğu ve o anki komplikasyonu olabilir ne olur ne olmaz sen Allaha bırak dua et içini ferah tut seneye bu günleri gülerek hatırlıycaz bebeklerimiz le öyle düşün canım. Umarım biraz işe yaramıştır yazmam🙂💞