Srfdmr37 Asya65 bnim pek belirtim yok kan vereli de 5 gün oldu yükselmiiştir diye düşünüyorum sadece ara ara bel ağrım oluyo okadar
Sudeeee Asya65 bende böyleydim canım anlammamıştm hamile olduğumu meğer hamileymişim anlattıklarının aynısı bende oluyordu ☺️
lunam Asya65 ben de 5+5im. Bende de garip bir uyku hali var, bazen olduğum yere uyuyasım geliyor 🙈 bir de sık idrara çıkma var. Pek bulantım yok şükür. Ben de birazdan kan vermeye gidicem 😊
Asya65 lunam aaa ayniyiz canim bende 5+5 oldum bugun bende birazdan gidicem kan vermeye kan sonucu yazarsin brnde yazarim insallah saglilidir bendede sık idrar cikma basladi uyku migde kazintisi var
Beybilerim Asya65 Bende bugün 5+6yım benim ikiz gebelik. Keseyide gördük bebekleri de çarşamba nasipse kalp atışı duymaya gtcez. Bende bulantı halsizlik uyku hali ateş basması sık idrara çıkma var
Asya65 lunam ben 9da gittim 50 kisi vardi almadi yarin gel dedi cok sinir oldum ya belki birazdan özele giferim
lunam Asya65 ya sağlık ocakları çok yorucu 🙈 ben de erken gittim güya sıra beklemiyim diye ama ne hemşireler ne de doktorlar vaktinde gelmedi, 1 saat bekledim.
SecilM lunam halk sağlığı genel müdürlüğünün sitesinden barkodunuz varsa bakabilirsiniz sonucunuza. Sağlık ocağında yapılan testlerime ben öyle bakıyorum barkodumun resmini çekip doktora vermeden önce. E nabıza geç düşebiliyor bazen
lunam Asya65 yok canım enabıza düşmüyor burada. Labimden bakıyoruz barkodla. Şimdi baktım şükür çıkmış 4976 yazıyor.