Mericiik merhaba 5+1 hamileyim. Adet gecikmemim 6.günü bugün. 24 temmuz beta değerim 716 26 temmuz beta değerim 1281. Sizce normal mi tam iki katı olmamış tedirgin oldum tekrar kan vermeli miyim yoksa cuma günü direk doktora mı gideyim
HEY03D Mericiik %60 artışa da iyi diyorlar endişe etme, kanama gibi belirtilerin olursa acil servise gidebilirsin. Kadın Dogum randevusuna da gidebilirsin. Sürekli beta baktırmakta stres yapıyor istersen biraz bekle 😇hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
Mericiik HEY03D çok şükür öyle belirtilerim yok. Kan vermiycem. Artık cuma günü kontrole gittiğimde belli olur herşey. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
aysel8884 Gulcingezer merhaba gülçin hanım, ben de 5+6 da gittim bana da dusuk riski var hatta2-3 güne düşer diyip gonderdi Doktor kese de 6,47 dedi olması gerekenden küçük dedi.. sizde neden dusuk riski var dedi?
Beybilerim Asya65 Bende bugün 5+6yım benim ikiz gebelik. Keseyide gördük bebekleri de çarşamba nasipse kalp atışı duymaya gtcez. Bende bulantı halsizlik uyku hali ateş basması sık idrara çıkma var
Aslicrn Asya65 bende 5 haftalık hamileyim dün öğrendim biraz yanlışlıkla oldu hiç beklemiyodm🙈 1 haftadır sürekli uyuyodm kafamı kaldıramıyodm ilk çocuğumda da öyleydm zaten meğer hamişmişim hala sadece uyku hali var başka belirtm yok inşallah çok zorlamazlar bizi😅
2609nrgl Asya65 inanir misin benim arkadaşım da öyleydi hic bi belirtisi olmadan baya bi ilerledi sonra bir belirtiler bir mide bulantilari yani herkeste ayni olmuyor mesela benim hamileliklerimde hep vardi belirtilerim