Hanımlar haftaya doktorum vajinal muayene yapacağım dedi , açık açık doktor oraya bakıyor mu yoksa bacaklarıma falan örtü gibi bişey örtülecek mi çok utanıyorum nasıl oluyor ? Bir de bikini bölgemde bir sürü büyük sivilceler çıktı bu hafta ne yapmam lazım ya

Alt kısmını tamamen çıkarıyorsun. Üzerine örtü veriyorlar. Koltuğa yatıp üzerini örtüyorsun ama doktor tabi alttan direk muayene ediyor. Korkacak cekinecek bir şey yok. Kısa sürüyor zaten.

Ceylanergen utanmana gerek yok. Senin gibi kaç insana bakıyorlar öyle düşün. Meslekleri o zaten. Ayrıca önderliği bebeğin ve senin sağlığın

Ceylanergen üzerini örtüyorlar zaten genelde bakmadan direk ultrason ile bakıyor baksada onun gördüğü ile bizim gördüğüm farklı telaş etme :) sivilce ne ki benim abim anestezi uzmanı kadın doğumda sorumlu olarak çalıştı neler neler geliyormuş.. örgülüsü , tüylerini boyatanı.. 😂

Happyturuncu gerçekten öyle ya 🤷🏼‍♀️ abim ilk zamanlar kadınlardan soğumuştu 😂😬😂 ben bir ara hastalandım hastanede 1-2 ay yattığım için uzamıştı utana sıkıla gittim kuaförümde aynısını söylüyor röfle yaptıran var sen gelmişsin uzun diye utanıyosun benim zaten işim bu diye 😂😂

Esraali harbiden örmüş , kadın belli kısmını hiç almamış🤷🏼‍♀️ açık açık demiş bi de benim tarzım bu ben kesmek istemiyorum doğumda diye 😬😂😬😂

elfmoom resmen benim içim çekildi 😂😂 Allah yardım etsin o insanlara:) ıyyy nedense gözümde canlandı 🤯🤮

elfmoom valla annem anlattı kadın baya kıllı gelmiş doğuma dr bagırmış alın sunu temizleyin diye ayıp ve hijyenik değil ıyy