Happyturuncu gerçekten öyle ya 🤷🏼‍♀️ abim ilk zamanlar kadınlardan soğumuştu 😂😬😂 ben bir ara hastalandım hastanede 1-2 ay yattığım için uzamıştı utana sıkıla gittim kuaförümde aynısını söylüyor röfle yaptıran var sen gelmişsin uzun diye utanıyosun benim zaten işim bu diye 😂😂

Esraali harbiden örmüş , kadın belli kısmını hiç almamış🤷🏼‍♀️ açık açık demiş bi de benim tarzım bu ben kesmek istemiyorum doğumda diye 😬😂😬😂

elfmoom resmen benim içim çekildi 😂😂 Allah yardım etsin o insanlara:) ıyyy nedense gözümde canlandı 🤯🤮

elfmoom valla annem anlattı kadın baya kıllı gelmiş doğuma dr bagırmış alın sunu temizleyin diye ayıp ve hijyenik değil ıyy

Happyturuncu düşünmek dahi istemiyorum 😂😂😂 ben biraz çıkınca utanıyorum millet röfle yaptırıp ördürüyor , jack sparrow gibi boncuk takmasınlar da 😂

Esraali evet öyleleri çok geliyormuş iğrenç ya.. insan da biraz utanma olur. ben bebek olsam o kılları görsem doğmam içerde dururum😂😂😂

elfmoom vala kuaföre açmaya utanıyoruz anlamadım neleri var :) Allah beterinden korusun 😂😂😂

elfmoom yok artık daha neler 😂ama abinizin bunları anlatması peki 🥴🥴

Drf bütün doktorlar eve gelince anlatır hemşireler de :) bunlar komik şeyler kadın uzatmış utanmamış doktor anlatınca mı utanacak

Drf iş prensibi öyle olmalı hasta gizliliği ve mahremiyeti

Ceylanergen altınızı tamamen çıkarıyorsunuz üzerinize örtü veriyorlar çatala çıkıyorsunuz doktor sadece cihazı yerleştirmek için bakıyor 2-3 sn yani sonra zaten ekrandan ultrasona bakıyor

Ceylanergen herkese örtü vermişler ben özele gidiyorum hiç örtü vermiyorlardı 😅😅 direk alt çıkıyor ama doktorlar ultrasonu yerleştirdikten sonra hiç bakmıyor oraya anlık bişe hatta çoğu doktor daha iyi sonuç elde etmek için adetliyken bakıyor o daha utanç verici😬 ama çatı muayenesi ile alttan muayene benzer mi bilenler söyleyebilir mi ☺️Benim çok yakın çünkü