Denizyildizii 36 haftalık sanırım catı muayenis bahsediyor
Vajinal muayene
Happyturuncu gerçekten öyle ya 🤷🏼♀️ abim ilk zamanlar kadınlardan soğumuştu 😂😬😂 ben bir ara hastalandım hastanede 1-2 ay yattığım için uzamıştı utana sıkıla gittim kuaförümde aynısını söylüyor röfle yaptıran var sen gelmişsin uzun diye utanıyosun benim zaten işim bu diye 😂😂
Ceylanergen vajinal muayne den kastınız ne dir bebeği görmek için mi başka birşey için mi?
- Düzenlendi
Esraali hm öyle belirtmemiş yani çatı dememiş vajinal muayene ultrasonla olur çünkü
Ceylanergen benimde ilk tepkim bu olmuştu 😂😬😂
elfmoom resmen benim içim çekildi 😂😂 Allah yardım etsin o insanlara:) ıyyy nedense gözümde canlandı 🤯🤮
Denizyildizii evet ama bir önceki post 36 yazıyor bende ordan gördğm😁😁
Happyturuncu düşünmek dahi istemiyorum 😂😂😂 ben biraz çıkınca utanıyorum millet röfle yaptırıp ördürüyor , jack sparrow gibi boncuk takmasınlar da 😂
elfmoom vala kuaföre açmaya utanıyoruz anlamadım neleri var :) Allah beterinden korusun 😂😂😂
Ceylanergen altınızı tamamen çıkarıyorsunuz üzerinize örtü veriyorlar çatala çıkıyorsunuz doktor sadece cihazı yerleştirmek için bakıyor 2-3 sn yani sonra zaten ekrandan ultrasona bakıyor
Ceylanergen herkese örtü vermişler ben özele gidiyorum hiç örtü vermiyorlardı 😅😅 direk alt çıkıyor ama doktorlar ultrasonu yerleştirdikten sonra hiç bakmıyor oraya anlık bişe hatta çoğu doktor daha iyi sonuç elde etmek için adetliyken bakıyor o daha utanç verici😬 ama çatı muayenesi ile alttan muayene benzer mi bilenler söyleyebilir mi ☺️Benim çok yakın çünkü