Betfer elfmoom çok güzel anlatmışsın cnm. Ama insandan insana fark ediyor. Benim eşimde Elazığlı ama bi hayır göremedim . Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Dendikoo Betfer tunceli deyim ama riskli gebelik olduğu icin kontrollerimin hepsine araştırmaya prof dr Salih Burçin Kavak ta devam ediyorum 🙂
Dendikoo Betfer amin hepimizin Allah yardımcısı olsun sağ salim sağlıkla yavrularımızi kucagimiza alalim İnş 🙏
AyseSarisen Betfer merhaba kızlar 8+6 bende Sami Güngör e gidiyorum Doğu Anadolu da merkez değil Kovancılar dayım
Betfer AyseSarisen Anadolu da güzel cnm rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 😊 bende bahçelievlerdeyim elazığ
KutsalAnnelik Betfer Mecburi oldu bebeğin yüzü dışa dönüktü haftamda dolmuştu. Epidural canım belden aşağı uyuşturuldu
KutsalAnnelik Betfer Çok memnun kaldım canım bir daha olsa bir daha tercih ederim eli çok hafif çok iyi bir cerrah
Bussrakkose KutsalAnnelik bende sami beye gideceğim inşallah ameliyatın ne kadar sürdü bir de o ortamdan çok korkuyorum ameliyat esnasında sakinleştiriyor mu ☺️