KutsalAnnelik Betfer Bence en iyisi çünkü doktorum genel olduğu takdirde bebeğede ilaç gideceğini belirtti zaten bebeği çıkardıktan sonra sana sakinleştirici gibi bir ilaç veriyorlar yarı uykulu oluyorsun
Dendikoo Merveumut02 mrb. Doğumu nerede yapacağım net değil hocayla bu konuyu konuşamadık daha bubkontrole gidişimde artık bilgi alacağım.benimkisi mecburi sezeryan suanda çünkü.
Merveumut02 Dendikoo bende doğumu ümiversitede yapacam da acaba nasıl orası odası olsun hemşireleri remzi hoca sezeryan yapacak benim ücret ne kadar merak ediyorum
Dendikoo Merveumut02 hiç bir fikrim yok Salih Burçin hoca doğuma giriyor mu onuda bilmiyorum direk perinatolog çünkü. Siz bilgi alırsanız bana yazın ben bilgi alirsam size yazayim 🙂
Bussrakkose KutsalAnnelik bende sami beye gideceğim inşallah ameliyatın ne kadar sürdü bir de o ortamdan çok korkuyorum ameliyat esnasında sakinleştiriyor mu ☺️
KutsalAnnelik Bussrakkose Bir saatten az sürdü galiba profilimde doğum hikayem var gir oku istersen detaylı yazmıştım 😊