Momlife1 Birtanemm bende 21 haftalık oldum ilk kızımın adı Ayşe 🥰ikincisi için isim bulamıyorum zeynep koyabilirdim ama görümcemin kızı onun eltisinin de kızının adı zeynep birde aynı mahallede oturuyoruz o yüzden kıyamıyorum adım Elif olmasa 🤪Elif koyardım
Birtanemm Minikcivcimmmm__34 Ecrin allahın hediyesi demek o ismi çok beğeniyorum ama görümcemin kızının adı ecrin 🤦♀️
Birtanemm 2bebek3gebelik eşimde yaşlanınca kullanabilcek bir isim bulalım diyor ☺️Sizinki çok hoşmuş tşk ederim
Birtanemm Zeyyyn çoçuk bizim ama sanki onların 😂katma diyip karşı çikiyoöar biz o ismi demeyiz fln 🤦♀️Seslenmeyiz öyle
Zeyyyn Birtanemm he sorma herkes evladına güzel anlamlı bir isim koymak ister tabiki illa Bişey çıkarıyorlar eşime dedim seslenemeyen seslenmesin😂 senede 2 3 kere görşyrz torunum desin geçsin
Birtanemm Zeyyyn 😂😂AA bak aynen ama bizimkiler hep dip dibe oğlum 2 saat uyuyor kayınpederim özledim ne zmn kalkcak diyo görümceler hepsi yaren ismini dillerine kondurmuşlar dedim unutun katmam 😂oğlumda elisa diyip duruyor çıkmazın içindeyim
Zeyyyn Birtanemm gönlünüze kalbinize ne yatıyorsa onu koyun 😊 yaren koymak isteyen doğursun kendi koysun 😂😂
esra572 Semy umayi araştırdınmi canım merak ediyorum bende devlet kuşu demek ama mitolojilede kadınları ve çocukları koruyan tanri demekmis biraz düşündürdu
Semy esra572 türk mitolojisinde doğurganlık , bereket demektir. Kadınlar ve annelerle ilgili. O şekilde araştırdım. Öyle olmasada çok önemli değil bana v veya yaşam tarzıma uygun açıkçası dini açıdan soruyorsanız.