Birtanemm Kızlar son 3 ayım kaldı isme elisa diye baktık bir süre sonra kayınvalidem kayınpederim etrafımdakiler herkes ismi bozarlar kimse elisa demez elif elis fln der havvanur kat dediler bizde cennet ismini düşünüyoruz siz ne düşünüyorsunuz hem hayrlı hemde kuranda geçen kız bebek isimleri olarak bebeğinize ne isim katmayı düşünüyorsunuz birbirimize fikir olsun 🤗🤗🌼🌼
Sibel87 Birtanemm benim de 3 ayım kaldı fakat isim bulamadık ilk kızımın adı defne.isim olarak Eda,derin,Zehra,Simay,Zeynep ismini de beğeniyorum ama çok yakın bi akrabamızın adı da Zeynep
Minikcivcimmmm__34 Birtanemm Hüma Ecrin Bükre Ceylin İrem Müberra Rana Ruveyda Tuana Yüsra Ayşıl Azra Belinay Beren Berfin Ceylin Firdevs Hayrunisa Ebrar Liya Lina Hepsinin de manasını tek tek araştırdım cogu kuranda geciyor coşkunun anlamı çok güzel ve anlamlı 😊🌸
Zehra159 Birtanemm Nisa suresi var. Nisa kadın demek. Nisa Nur da nurlu kadın anlamına geliyor galiba 😇
UsanmazPandaaa Birtanemm tabiki canım Nisa suresi Kadın demek Nur suresi Nur belli zaten ikiside sure isimleri 🌺 ve iki sureninde ayetleri çok güzel
Birtanemm Minikcivcimmmm__34 Ecrin allahın hediyesi demek o ismi çok beğeniyorum ama görümcemin kızının adı ecrin 🤦♀️
2bebek3gebelik Ben Meryem Duru koymuştum hatta hep derim ki gençliğinde Duru kullanır yaşlanınca Meryem. Meryem iman eden kadın demek Duru zaten malum saf temiz manası çok hoş geliyor bana 8yıldır. Düşünürsen hatta çok akıllı başlı cimcime bir kızım var Allah bağışlasın
Birtanemm 2bebek3gebelik eşimde yaşlanınca kullanabilcek bir isim bulalım diyor ☺️Sizinki çok hoşmuş tşk ederim
Esas Xmansmom bu tür isimler koymak doğru değil peygamberimizin bu konuda hadis i vardi. Kendisini Allah ile bir tutmak gibi oluyor
Zeyyyn Birtanemm bende kuranda geçen isimlerden koyacaktım buldum beğendim mana buldular en son Bi isme karar verdik dedim en azından anlamı güzel olsun zaten çoğu isimde kuranda geçmiyor doğurana kadar kimseye de dememe kararı aldım çoçuk benim ama fikir beyan eden çok deliriyor insan 😊
Birtanemm Zeyyyn çoçuk bizim ama sanki onların 😂katma diyip karşı çikiyoöar biz o ismi demeyiz fln 🤦♀️Seslenmeyiz öyle