Ayskem Elisammmbade valla bende de bekleyecek sabır kalmadı ama sabretmekten başka yapacak bişey de yok sağlıkla kavuşalım 🙏🏻
snowpress Busraozzz 39+2 deyiz gecen pazar nişanım geldi tam 1 hafta gecti hala doğum başlangıcı için bir belirtim yok maalesef
rosatue Ayse3695 benim öyle gelmişti nişan sandım. İnternette öyle diyordu 😅 bugün kontrolümde doktora sordum nişan değil dedi
snowpress Ayse3695 nişan böyle balgam gibi jel kıvamında sarı beyaz renkte de olabilir hafif kanlı da olabilir Ben ebeye gösterip emin olmak icin forografını cekmiştim ama şimdi burda midesi kaldırmayanlar olur diye paylaşmiyim 😂😂
snowpress Ayse3695 bazilarında nişan hic gelmeyebiliyormuş endişelenme ama insan son günler olunca doğuramayacam mi diye düşünmüyor değil 😅 doğum başlasın diye bir şeyler yapiyor musun
Ayse3695 snowpress evet hergun 1 saat yürüyorum eşim ile merdiven inip cıkıyorum ve hurma yiyorum ama bazen 😂😂
surelitta52 Busraozzz 36+2 oldum… Cuma günü şeffaf bir renkte dün de koyu kahve bir renkte geldi. İlk hamileliğim de 40. hafta da gelmişti 41. hafta da doğurmuştum. Galiba bu sefer daha erken gelecek. 😄
Mervetugba 39+5 doğuma iki gün kaldı ama hiç bir belirti yok🙄 iki gün önce bi kasıldı daha da bişi olmadı mutluymuş beyefendi içeride 😅
es_aybala snowpress ne yapsak bilmiyorum her gün 3 kat merdiven inip çıkıyorum yemek temizlik derken durduğum yok bu ara hiç 😂
snowpress es_aybala bem de her gün yürüyüş yapiyorum, squat pilates topunda zıplama çömelme yapiyorum hurma ve ahududu yaprağı cayi tüketiyorum ama tık yok 🙄