Malidlgz Busraozzz benimde ağrım vardı hastaneye gittim alttan muayene edildi sonra nişanım geldi ve 2 cm açıklık var dediler son 24 gün bizimde
es_aybala snowpress 2 gündür sırt ağrılarım başladı bi anda çok şiddetli bi şekilde ağrı giriyo bi kaç dakika sonra kesiliyor ve akıntım yoğunlaştı normal mi acaba sende yaşadın mı
Ayse3695 snowpress evet hergun 1 saat yürüyorum eşim ile merdiven inip cıkıyorum ve hurma yiyorum ama bazen 😂😂
SeydanurBK Busraozzz bizimde son 24, annemin söylemesine göre karnım hafiften aşağı inmiş. Adet sancısı gibi ara ara karnım ağrıyor. Ama onun dışında ne düzenli bir ağrım var ne su ne de nişan 😂 Pzartesi kontrolümüz var bakalım bekliyoruz
Eylem_kaya07 Pirincveannesi Vücut ağırlaşıyor her geçen gün yükün ağırlaşıyor karın gerilmesi oluyor işte vücut ağırlaştigi için bel ağrısı da artıyor demişti ebem
Bskrck Bizde 12 gün kaldı ne sancı ne açılma hiçbirşey yok daha 😂 oğlumu çok merak ediyorum gün yaklaştıkça tedirginleşiyorum 2kisi gidip 3 kişi gelmek nasıl bir duygu bilemiyorum bu arada sezeryan olacağım
snowpress Ezgiparlak 2 cm açılmam vardı son kontrolde rahim agzı da %30 incelmiş dedi ebe Doktora kalsa yatiş yaptirip suni sancıyla başlatacak doğumu ama ben kendi sancılarimin gelmesini bekliyorum