Busraozzz Naz_01 Nurssss Eylem_kaya07 2bebek3gebelik Suleasyaa Ben gelmesini istiyorum diyorum ama tabiki zamanından önce gelmesin 🙈 hastane çantam bile hazır değil pazartesi kontorulum var bakalım
Eylem_kaya07 Busraozzz AA neden hazır değil benim doktorum hazır bulunsun dedi ne olur ne olmaz diye.❤️
Elif5361 Busraozzz Son 16 gün var bende acayip sabırsızlanıyorum ya nişan ya su gelir diye bekliyorum 😄saldık artık ne zaman gelirse napalım vardır vakti saati 🤣
Busraozzz Elif5361 genelde evde tek olduğum için mi bilmiyorum özellikle eşim yanındayken olsun istiyorum 😂 tek basımayken bişey olur panik yaparım diye de korkuyorum
Elif5361 Busraozzz Birşey olmaz Allah’ın izniyle doğum hemen öyle pat diye olmuyor üstesinden geliriz inşallah 😌endişe etme sancılarının dakikalarını takip edersin
Beyda3759 Busraozzz doğuma 4 gün var 00.00dan sonra 3e düşeceğim hala hiçbir belirti yok. Nişan falan gelmedi 😀
Busraozzz Beyda3759 yaaa minnoşlar ne yapmaya çalışıyor acaba doktorunuz son kontrolünüzde ne dedi acaba
Busraozzz Iremurs göbeğimin aşagı indimi ben bilmiyorum 🙈 ilk hamileliğim sorucak kimsem de yok eşimin ailesi zaten pek ilgilenmiyor konusmuyorum da zaten
zllcnlky Iremurs 34+6 benimde göbeğim baya aşağı indi annem 37yi anca görür diyor ama kısmet, hayırlısıyla gelselerdi bi 🤗