2bebek3gebelik 25 daha çok var. 15gün var ben bile diyorum daha var diye. Hepimiz öyle istiyoruz canım merak etme bebekleri görmek sarılmak için yanıp tutuşuyoruz ama zamanında gelsinler sağlıklı olsunlar inşaallah ❤️
Busraozzz Naz_01 Nurssss Eylem_kaya07 2bebek3gebelik Suleasyaa Ben gelmesini istiyorum diyorum ama tabiki zamanından önce gelmesin 🙈 hastane çantam bile hazır değil pazartesi kontorulum var bakalım
Eylem_kaya07 Bu gece 36 haftalık olacaz doğuma tam 29 var yalancı sancılar tek var ve bel ağrısı başka da bir belirti yok
Pirincveannesi Eylem_kaya07 bende 34+6 haftalığım yalancı sancılsr çok seyrek var ama iki gündür bel ağrım oluyo sabah kalkınca bende hep uatarken heralde ters hareket ediyorum ondan oluyo diye düşünüyodum ama siz böyle yazınca doğumla alakalı olduğunu anladım
Eylem_kaya07 Busraozzz AA neden hazır değil benim doktorum hazır bulunsun dedi ne olur ne olmaz diye.❤️
Elif5361 Busraozzz Son 16 gün var bende acayip sabırsızlanıyorum ya nişan ya su gelir diye bekliyorum 😄saldık artık ne zaman gelirse napalım vardır vakti saati 🤣
Busraozzz Elif5361 genelde evde tek olduğum için mi bilmiyorum özellikle eşim yanındayken olsun istiyorum 😂 tek basımayken bişey olur panik yaparım diye de korkuyorum
Elif5361 Busraozzz Birşey olmaz Allah’ın izniyle doğum hemen öyle pat diye olmuyor üstesinden geliriz inşallah 😌endişe etme sancılarının dakikalarını takip edersin
Beyda3759 Busraozzz doğuma 4 gün var 00.00dan sonra 3e düşeceğim hala hiçbir belirti yok. Nişan falan gelmedi 😀
Busraozzz Beyda3759 yaaa minnoşlar ne yapmaya çalışıyor acaba doktorunuz son kontrolünüzde ne dedi acaba
Busraozzz Iremurs göbeğimin aşagı indimi ben bilmiyorum 🙈 ilk hamileliğim sorucak kimsem de yok eşimin ailesi zaten pek ilgilenmiyor konusmuyorum da zaten
zllcnlky Iremurs 34+6 benimde göbeğim baya aşağı indi annem 37yi anca görür diyor ama kısmet, hayırlısıyla gelselerdi bi 🤗