nazzzzzzz lunam ben 5 haftalık gitim sdce kuxuk bi kese gorundü o kdar 2. geneliğim ilkini kaybetim dogum yaptıktan sonra hemde
Seross10 nazzzzzzz göründü bebekte hem bebek hem kese göründü 5+3 haftada 7+3te de kalp atışı için gittik
ZeynepKir nazzzzzzz olumsuz bir durum olurdaydı doktorun mutlaka derdi canım sen kendine sıkıntı yapma
Adile_dmr Aynı durumu ben de yaşadım bi önceki hamileliğimde kalp atışı olmadığı ve bebek gelişmediği için kürtaj olmuştum şimdiki gebeliğimde 5. Haftada gittim keseyi gördü ama kalp atışını yine duymamamıştı 6 da gel demişti perişan olmuştum ağlamaktan aynı şeyi yaşıycam diye ama 7 de gittim Allah’tan duydu bu sefer şimdi doğumuma 20 gün kaldı demem o ki 7 den önce kesinlikle gitmeyin insan çok korkuyor aynı şeyleri yaşamaktan🥲 İnşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi😊
lunam Adile_dmr kalp atışını şu an duyamam büyük ihtimalle onu biliyorum 😊 en azından kese var mı, sağlıklı mı, yoksa müdahale edilmesi gereken bir durum var mı, almam gereken ilaçlae var mı onu görmek öğrenmek istiyorum açıkçası.
osm lunam 23 günlükmüş 😂 tesadüfen hamile olduğumu öğrenmiştim çok garipti.. ben ekim ayı sonunda covid oldum çok ağır geçirdim ve kortizon kullandım. buda bende adet yapmadı bikaç ay ama ocak ayının ortalarında çok şiddetli kasık ağrılarım vardı doktorlar hep kortizondan dolayı adet gecikmesi olduğu sancılarımın o yüzden olduğunu dediler en son ağrıdan hastanelik olmuştum .. belirtiler hamilelik gösteriyordu ama testlerde çıkmıyordu en son şimdiki doktoruma yönlendirdiler alttan muayene yapıldı ve hamile olduğum anlaşıldı ((hamilelik kesesi vardı ) riskli bir süreçti çünkü 3 ay hamile olmamıştım acaba bu eski bir hamilelikti gelişememiş miydi yoksa daha çok mu yeniydi .. her hafta düzenli ultrason kontrolüne gittik yaklaşık bir ay sonra doktor bu defa da kalp oluşumu olmamışsa bebeği düşürmek zorundayız eski bir gebelik bu ağrıların ondan demişti ve kalbini görmüştük 🥺 çok duygusaldı ve çok zor süreçti ailelerimize bile diyememiştik 4-5 hafta kadar her günümüz acabayla geçmişti.. şimdi çok şükür 31 haftalık oldu kızım
Zehra68 12 haftalıkken gittim .Yurtdışındayım 3 aylık olana kadar düşer ne olur ne olur ne olmaz diye dosya açıp bakma zahmetinde bile bulunmuyorlar
lunam aybkaslan ben de ilk hamileliğimde kan testini sağlık ocağında yaptırdım. 5.haftanın içindeydim ve bana bu hafta gidip keseyi görün demişlerdi. Her sağlık ocağı farklı yönlendiriyor demek ki 😊