lunam Asibel 4 sene sonra 😄 ama benim durumum çok farklı, araya başka şeyler girdi, hamileliği ertelemek durumunda kaldık malesef.
Zeyyyn lunam 4 haftalıkken gittim gebeliği öğrenmek için keseyi gördük sonra kalp atımı için 7 haftada gittim
Bebegimlebihayat lunam ilk oğlumda öğrenir öğrenmez gitmiştim.4-5 haftalık hamileydim. şimdi 2.yi çok çok erken öğrendim😂 ilişkiden sonra 12.günde. Yani 5-6 hafta olana kadar gitmeyi düşünmüyorum simdilik.çünkü görünürde bi kalp atışı kese falan yok çünkü..
Deletedmom_33 lunam 5+1 de kese gördüm, 6+1 de kalp atışı duydum. En son çarşamba gittim ve ilk kez karından gördüm ☺️
ElfAtm1 lunam gebe olduğumdan şüphelendiğimde gittim. Ondan sonra da hep devam ettim. 4 haftalıktım o zaman..😊
ZeynepKir lunam 4te gitmiştim kese gayet olması gerektiği gibi duruyordu. Kalp için 10 gün sonra tekrar gittim sonrası rutin aylık muayene
Yesilyesil lunam 7+5 de gittim. İlk bebegim de 5+5 de tmiçtim kalp atısı falan biley yoktu zaten düşük yaptım erken den gidip strese girme iyiki bunda bekledim 7+5 de gidip herseyi ögrenip duyup içimiz rahat mutlu döndük eve erken gitmenin bi anlamı yok bişey görmeyeceksin.
Symazturk lunam 5. Haftada gitmiştim aile hekimim kan verdikten sonra dış gebelik olup olmadığının tesbiti için keseye bakılmasını istemişti . Kasık ağrım olduğu için dış gebelikten şüphelenmişti ama 5. Haftada gittiğimde kese görünmüştü içinde de bir nokta kadarcık oğlum 🥰 kalp atışını da 7+1 de duydum şimdi 35 haftalığız 🐣
Konul95 2 hamileligimde de 6. Haftadan gitdim , kalp atisinida duydum , insAllah siz de saglikli bir gebelik gecirirsiniz 🤲