lunam esredn çok teşekkür ederim evet aynı durumu yaşamışız. Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸
esredn lunam amin siz de içinizi rahat tutun. Sağlıcakla alalım kuvağımıza yavrularımızı inşallah lunam inşallah sağlıkla allım yavrularımızo kucağımıza. İçinizi rahat tutmaya çalışın.
lunam Asibel 4 sene sonra 😄 ama benim durumum çok farklı, araya başka şeyler girdi, hamileliği ertelemek durumunda kaldık malesef.
lunam Adile_dmr kalp atışını şu an duyamam büyük ihtimalle onu biliyorum 😊 en azından kese var mı, sağlıklı mı, yoksa müdahale edilmesi gereken bir durum var mı, almam gereken ilaçlae var mı onu görmek öğrenmek istiyorum açıkçası.
Adile_dmr lunam şu an zaten 6 Dan önce anlayamazlar müdahale de edemezler ilaçla yada başka şekilde kalp atışının olmaması yada Allah korusun gelişmemesi dışardan müdahale ile düzeltilebilecek bişey değil size de söylemiştir önceki hamileliğinizde doktorunuz ama içim böyle rahat eder diyorsanız tabi gidebilirsiniz ben de aynı şeyi yaşadığım için sadece size bi öneride bulunmak istedim ben yeniden aynı şeyi yaşarım korkusunu çok derinden hissettim ondan dolayı yorum yapmak istedim sanırm hakkınızda hayırlısı olsun🙂
Ceno lunam 5. Haftada gitmiştim keseyi görmüştük 7. Haftada kendi doktoruma muayeneye başladım o zaman kalp atışını duyduk şuan 33+6 🙏🏻💙
Dilekcnkn lunam 4+3 haftalıkken gittim keseyi görmeye sonra 2 hafta üst üste devam etti zaten bebek , kalp falan 😊
Ays0 lunam ilk öğrendiğim ve kontrole gittiğim zaman 4+3dü ve kese bile yoktu yalnız beta yükselmişti. Hatta ilk hamilelik olunca bilgim de yoktu tabii doktor kesen yok dediği zaman idrar testi yanıldı sandım. Haftaya gel dedi beni korku aldı tabii ya dış gebelikse diye geçti 1 haftam ama 5+3de kese gördüm tabii içinde bir şey yok sadece sağlıklı yerleşmiş bir kese var dedi. 2 hafta sonra görüşelim dedi ve bende bu kez de boş gebelikse korkusu oluştu. 7+3de kalp atışını da duydum bir rahatlama geldi herşey yolundaydı ama haftam ilerledikce acaba iyi mi diyordum insanın gözünde bir büyüyor ki o aydan aya olan kontrol. Hareket hissettim korkularım hafifledi tabii hamileliğin her aşaması karnındaki minik cana endişelenmek ile geçiyor. Şuan 36 haftalığım ve 10 ağustosta kavuşuyorum inşallah kızıma. Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin 💕
Kubbbraa İlkinde 8 haftalıktık öğrendim ve hemen kontrole gittik 2. De bekliyorduk zaten biliyo gibi bisiydim 3 haftalikken öğrendim ilac kullanacaktım antibiyotik emin olayım diye kan tahlili yaptırdım ve evet doğru çıktı 🤭🤭
Rozerin_kaya en_guzel_emanetlerim gebe olduğunuzu nasıl anladınız daha çok küçükte bende gebelik bekliyorum adetime 5 gün var çok istiyorum 🥺🙄
mom8327 Rozerin_kaya benim çok uykum geliyordu öyle şüphelendim yumurtlama üstünden 12 gün geçmesine rağmen eczaneden alınan gebelik testinde çıktı. İkinci çizgi biraz silik çıktı ki bilirsiniz normalde hiç belirgin olmaz
en_guzel_emanetlerim Rozerin_kaya idrar yolumda enfeksiyon vardı 1000 mglık ağır bi antibiyotik başlayacaktım aslında beklemiyordum yinede ne olur ne olmaz diye evde erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı hemen hastaneye gidip kan verdim kanda beta degerim 11 cıktı doktor bile daha vücut anlamamış hamile olduğunu sen nasıl anladın demişti 😅 minik meleğim şimdi 44 günlük
cahillesohbetikestim lunam 4+3 te hamile olduğumu öğrendim 5+1 de doktora gittik ve çok şükür hem evladımızı gördük hem kalp atışını duyduk bizim ufaklık 6+0 çıkmıştı maşallah bir hafta önden gidiyoruz 🧿👶🐣🧸🤰❤
mom8327 Ben 3 te gittim çok erken dedi bakmadı. Öbür hafta tekrar gittim kese göründü. Sonra 6 da gittim kalp atışını duyduk şimdi haftaya 10.hafta tekrar gidicem 😄
Rozerin_kaya mom8327 benimde çok sancım var aynı şekilde uykumda iğne çatlatici vurali 15 gün oldu test yapsami korkuyorum 🥺
Seross10 nazzzzzzz göründü bebekte hem bebek hem kese göründü 5+3 haftada 7+3te de kalp atışı için gittik
nazzzzzzz Seross10 bak benm sayfama git ben fotograf atm 5 haftalık foto sdce kese gorunuyor aynımı seninkiyle bi baksana
Caglademiral lunam bende ayni durumdayim canim ilk hamileligim bos gebelikten dolayi kurtaj olmustum Suan hamileyim dun ilk doktor randevuma gittim doktor 4.5 5 haftalik dedi kalp atisi icin erken dedi tekrar ayni sekilde olucak diye korkuyorum onuda suan anlayqmayiz 2 hafta gecmesi lagzim dedi Bu hqfta tekrar kontrole gidicem