Zeynepp_altun Zeyna27 benim bir tane 17 mm di çatlamaya iğnesine kadar bir mm daha büyür dedi ve olgunlaşmayı bekleyen bir yumurtan daha var dedi eğer olgunlaştıysa o da 2
Zeynepp_altun Zeyna27 ooo çokmuş MaşAllah 😅 Bir tane bile yeterli oluyor dedi İnşAllah tutmuştur bizimkiler de çok olması avantajlı mı acaba
Atlans Zeynepp_altun ben de letrol + çatlatma iğnesi oldum bu ay 13.nde iğne vurulmuştum. 2 gün önce silik çıktı ama iğnedendir heralde. 😕
Zeyna27 Zeynepp_altun geçen ay 3 taneydi ama olmadı bu ay da aslında çok önemsemedim olmazsa üzülmeyeceğim kendi elimle olmamış olur
Rozerin_kaya Zeynepp_altun benimde 15 günüm çatlatici iğne vurali korkuyorum test yapmaya 🥺🥺🥺çok sancım var göğüslerim de çok ağrıyor yapmasamı😒😒 5 günüm kalmış adetime
Rozerin_kaya Atlans hayr korkuyorum 🥺 sancım çok var göğüs ucu çok şiddetli ağrıyor 😒adet olcakmiş gibi bir his adete üç gün kaldı
Zeyna27 Rozerin_kaya benim de adetime 4 gün var ayın 30 da bekliyorum bugün iğne üzerinden 11 gün geçti napsam erken diye yapmak istemiyorum
Atlans Zeyna27 benimde her an regli olacakmış gibi sancılarım girip çıkıyor. Göğüs ucu acım var. Başka da bir şey yok. 13.gün negatif olup sonra pozitife dönmez sanırım değil mi