Zeyna27 Rozerin_kaya benim de adetime 4 gün var ayın 30 da bekliyorum bugün iğne üzerinden 11 gün geçti napsam erken diye yapmak istemiyorum
Atlans Zeyna27 benim geçen ay 12.13. Gün pozitifti sonra negatife döndü :/ bu ayda 11.gün silik pozitifti şimdi negatif
Atlans Zeyna27 benimde her an regli olacakmış gibi sancılarım girip çıkıyor. Göğüs ucu acım var. Başka da bir şey yok. 13.gün negatif olup sonra pozitife dönmez sanırım değil mi
Rozerin_kaya Atlans bence adet günü bekle kız kardeşim test yaptı çıkmadı adet inden 1 hafta sonra tahlil yaptı çıktı sende bende bekliyelim yoksa ben çok sabırsızim zaman geçmiyor
Zeyna27 Atlans geçen ay 8. Gün pozitif 9 10 11. Günler negatif 12. Gün kanda negatifti adetimi bekledim bu ay daha hiç test yapmadım
Atlans Zeyna27 ya ben dayanamıyorum test yapmadan duramıyorum. Ne zaman yapmayı düşünüyorsun peki sen?
Rozerin_kaya Zeyna27 Atlans eşim izin vermiyor yoksa bende. Yapcam 😒😒bide doktor bana iğne çatlatici verdi polegestran diye bir ilac var yazamadm onuda verdi anlamdm bebek tutunsun diyemi verdi acaba
Zeyna27 Atlans bende yarın düşünüyordum aslında eşimin köyündeyiz 1 adet testim var yarın düşünüyordum bugün sancılanmaya başladım umudum gitti
Rozerin_kaya Zeyna27 benimde sancım çok var normal miş umutsuz bakma inşallah vardır piskolijini güzel şeylere yor
Atlans Zeyna27 ama sancılanan çok oluyor regli sancısı gibi olabiliyormuş gebelik belirtisi. Daha hiç testte yapmamışsın umudunu kaybetme
avsar-kose Zeynepp_altun bende catlatma iğnesi ile hamıle kaldım 20 haftalıgım suan benımde cok agrım vardı adet olacam sandım geceleri agrıdan uyuyamadım ama hamıleymısım ondanmıs agrı 15.gunde idrar testınde sonra kanda öğrendim
Rozerin_kaya avsar-kose yaaa bizimde sancımiz çok bide göğüs ağrısı normalmi yani inşallah bizde gebeyizdir bizede dua edin
Zeynepp_altun avsar-kose dilerim darısı başımıza olur nasip olmuştu kaybettim dilerim bir daha yaşamam aynı acıyı 🤲🏻
Atlans Rozerin_kaya progestanı bende kullanıyorum ama düzenli kullanmadım. Çok akıntı yapıyor onu kullanınca bende 😕
Rozerin_kaya Atlans hamile kalmak için mi veriliyor ben ilaclarimin hepsini düzenli kulandim bu ayy Allah sebep etisin inşallah
Atlans Rozerin_kaya Rahmi kalınlaştırıp döllenen yumurtanın rahme tutunmasını kolaylaştırıyor diye biliyorum. Sabah akşam mı kullanıyorsun? Bir de fitil gibi mi kullanıyorsun içiyor musun?