Mervecan1-1 ruveyda14 Buseninannesi_21 allah ikimize de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ❤️ yarın kontrolüm var benim de bakalım artık
tirtilinannesii ruveyda14 kesinlikle hem çok ilgili hem çok tatlı dilli bi bayan herşeyide detayıyla gösteriyo anlatıyo 🍀
Dlkemr Benbenim ben henuz 20. Haftadayım ama fıyat vermek ıstemedı dah zaman uzun oldugu ıcın bende avrasyaya ykınım orayı dusunuyorum
NUR11 Melek141120 Demir hayat Sigorta dan yaptırdım detaylı ultrason hariç bütün kan tahlili idrar tahlili NTSLER hepsini karşılıyor sekiz muayene sekiz kontrol karşılıyor sezeryan ve normal doğum dahil epidural ve Spinal anestezi dahil yoğun bakım ünitesi karşılıyor detaylı bilgiyi sigortacınızdan öğrenebilirsiniz
Mervebilgi Dlkglkm mutlaka kendisine git benim şansıma yetişemedim randevudan önce geldi bebeğim ama tüm hastane ebeler doktordan cok iyi bir şekilde bahsetti
duranneslihan0110 Asyaayaz1 iyi çok şükür başka bir sorunu olmasın da 😊 biz de 48 günlük olduk şükür ama gaz sancıso car Biraz
Edaornek Bize de İzmir egepol hastanesi 6000 TL dedi. Doğum nasipse Aralık ayında,bakalım ☺️ biraz bütçe sarsan bı ücret fakat doktorumdan o kadar memnunum ki şuan,
Gamseee Gmze17 valla bir arkadaşım var o çekirge de Ziya diye bir doktora gidiyor ikizleri olacak pembe mavi de yapacakmış doğumu 7 bin dedi bana bugün konuştukta benim doktoruma sorucam bakalım ne kadar dicek muhtemelen doktordan doktora değişiyor fiyatta sıkıntı yani