Fatmanur123nrt Fatmanur123nrt Melikeee4242 sizin doktorunuz kim ? Benim doktorum yeni geldi oraya doğum ücreti biz biliyor musunuz kaç haftalık hamilesiniz ?
Moru7 gokcekocyigit07 merhabalar. Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi 🙏🏻ayşegül kayanın muayene ücreti ne kadar acaba?
Tgconr @Busra2524 doktor iyi her gittiğimde anlatıyor bebeği kolu bacağı kilosu filan söylüyor vitaminlerimi soruyor. Soru sorduğumda terslemedi hiç. Hastene için kimi iyi diyor kimi kötü diyor göreceli yani. Yoğun bakım için bilgim yok canım
fatos_szk BelisMelis41 bende kocaeli medikale gidiyorum dogum nasipse aralik sonu ocak basi ama normal dogum neden okadar ucuk ki 🤦♀️
BelisMelis41 fatos_szk doktordan doktorada degısıyor olabılır sıgortadan sıgortaya degıstıgı gıbı sız hangı doktora gıdıyorsunuz acaba
Ceydaysn Merhabalar İstanbul Bahçelievler Medicalpark sezaryen doğum ücretini bilen var mı acaba ya da yakın zamanda doğum yapan ?
Ceydaysn Selin12- geçen sene Temmuz ayında abimin eşi orada yapmıştı 3000 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam
Rzemheri kcnr Kesinlikle en önemlisi, bazen çok panik olabiliyoruz her an ulaşabilmek çok önemli bizim için 🥰
Rzemheri kcnr 220 TL veya üstü sanırım sağlık güvencesine göre değişiyor olabilir. Bizde Allianz sağlık sigortası olduğu için biz daha düşük ücret veriyoruz 🌺 yok doçent değil Uzm. Dr.
Eg16 Demetslt Bende şuan alanyadayım fakat doğumum alsarayda olucak daha zeki beye görünmedim nasıl sizce🙄