Eg16 Demetslt Bende şuan alanyadayım fakat doğumum alsarayda olucak daha zeki beye görünmedim nasıl sizce🙄
Cerikianneoluyor Yarenfurkan__11 sakarya Medar’da yapacağız inşallah. Doktorumuz hastanenin kendi doktoru değil, anlaşmalı doktor olduğu için normal de sezaryen de 4000 TL normal doğuma ekstra epidural yaparsa da 4600 TL dedi
TugceBelis litwine bana yapılacak olan testler dahil covid testide dahil sadece eşim de doguma gireceği için ondan da covid testi istendi ayrı onu dışarda yaptırıcaz
Mehtapbalaban Ayse-Aslan bende medical park sanem hanıma gidiyor bu cuma kontrole gideceğim 35. Haftamdayım sizin ne kadar kaldı?
Ayse-Aslan Mehtapbalaban bende sibel kayaya gıdıyorum 21. Haftadayım allah izin verırse kasım aralık gibi
Sevgikaya1525 Yarenfurkan__11 izmirde oturuyorum özel hastaneye gidiyorum 3500 tl doğum norml sezeryan aynı fiyat dediler
Rzemheri kcnr 220 TL veya üstü sanırım sağlık güvencesine göre değişiyor olabilir. Bizde Allianz sağlık sigortası olduğu için biz daha düşük ücret veriyoruz 🌺 yok doçent değil Uzm. Dr.
kcnr Rzemheri bende aynı ücreti ödüyorum 15 lira zam gelmişti en son gittiğimde toplamda 240 falan verdim ceren hanm doçentliğe hazırlanıyormuş sınavı geçersem ücrette artıcak dedi bide ne yapalım geçmesin diye duaya mı çıkayım bilemedim😂
Burcuyasa Momy25 Momy25 uuuu çok demişler niçin acaba ? Şehir fakımı var müşteri hizmetlerinden öğrendik ✋🏻
Momy25 Burcuyasa İzmit medikalle görüştüm normal doğum 1 günlük ücret 8500 dediler bende çok şaşırdım Reyhan arpacıya gidiyorum
brndamla Yarenfurkan__11 Ankara memorial 11500. Sezeryan ve normal doğum diye değişmiyor. Anestezist için de ekstra 1000tl. Tabi ozel muayene gittiğim doktorun total doğum paket fiyatı bu.
ogrencianne35 Tekfat kendi muayenehanesi var hastane ile anlaşmalı doktorumuz Embiye yılmaz ben çok memnum kaldım hem embiye hanımdan hemde hastaneden