kcnr Rzemheri evet doktoruma saat kaç olursa olsun ulaşabiliyorum bende o yönden iyiler ilgililer en fazla yarım saat geç dönüyor ama mutlaka dönüyor sağolsun
Rzemheri kcnr Kesinlikle en önemlisi, bazen çok panik olabiliyoruz her an ulaşabilmek çok önemli bizim için 🥰
Kubra1607 tavuklupilav teşekkür ederim bilgi için bir ara fiyatlarda değişiklik olacak diyorlardı da☺️
TugceBelis litwine bana yapılacak olan testler dahil covid testide dahil sadece eşim de doguma gireceği için ondan da covid testi istendi ayrı onu dışarda yaptırıcaz
Ayse24 Gamzeee__ ama genesiste mesai saati içinde doğum yaparsan kendi doktorun giriyor dışında yaparsan nöbetçi doktor giriyor doğuma
Selin12- Bakırköy özel çamlık hastanesinde doğum yapan varmi varsa sezeryan fiyatına söyleyebilirimisiniz
Ceydaysn Selin12- geçen sene Temmuz ayında abimin eşi orada yapmıştı 3000 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam
SemaNurEmir samsun medikal parka gidiyorum ama daha cok yeniyiz 7 haftalik dogum ucretleri nedir bilen varmi acaba
Gizemgect ezgikptngl şuan ki doktorum ilgisiz diye değiştiriyorum giden herkes memnun Halenur hanımdan inşallah iyi olur da doktor derdine düşmem 🤷🏻♀️