As-1m elcindefne Masallhh nasıl.beslenyrsnz en çok ne tuketyrsns ben çok yiyorum ama sanki piskolojikmen kilo almyr bebeğim 35 haftada 2600 du
Simay2 Bebegimibeklerken1 36 haftalıkken 3 kiloya yakındı şuan 38+2 bilmiyorum pazartesidogum yapcam sürpriz olacak 🙈
Gamzemirenver Bebegimibeklerken1 bugün kontole gittim 37+1 iz şuan. Bu sefer de 38+0 çıktı. Anlayamıyorum artık 😁😁
Ftmhz Bizde 31 hafalıkken 1850 gramdık şuna 32 haftalık ne kadar bilmiyorum kilosu bana göre az geliyo ama doktor gayet iyi dedi normal mi acaba🤷🏻♀️
MerveZMC Ftmhz bende 32+0 da gittim pazartesi günü kilosu 1860 boyu 42 cm doktorum gayet iyi dedi yorumları okuyunca az gibi geldi banada ama iyi dedikten sonra içim rahat
Ftmhz MerveZMC aynen bizede boy olarak 42 santim dedi ama bilemiyorum bana göre çok az doğuma ne kaldı ki zaten 3 e yetişir mi 🤷♂️
Ceno MerveZMC bizimde geçen hafta 32 de 1762 gr 43 cm dedi aynı hemen hemen şimdi haftaya 34 te randevum tekrardan bakalım ne diyecek merak etme daha alır doğum olana kadar 🙏🏻💙
MerveZMC Ftmhz 2400 ün altında doğmadıgı sürece problem olmazmış bence ulaşır hep derler ya son ayda kilo alıyor bebekler diye
Reyyannn Bebegimibeklerken1 bizde 34 haftalik olduk ayak ağrılarım çok fazla sizde de var mi bu şikayet