Tuubacvk Bebegimibeklerken1 22 haftalığım 485 gram. Yorumları görünce benim bebeğin kilosu çok az geldi valla 🙈
Emineabdullah Tuubacvk bende 22 haftaligim baska benle ayni haftada varmi diye bakiyordum🤣doktoro gidince ögrenicez ins kilosunu cinsiyeti ne sizin?☺
MerveZMC Ftmhz 2400 ün altında doğmadıgı sürece problem olmazmış bence ulaşır hep derler ya son ayda kilo alıyor bebekler diye
Ftmhz MerveZMC aynn öyle doktorda söyledi zaten kilosu iyi daha alır diye haftaya tekrar gideceğim inş eve dönünce
zizi1985 Hilkatkaradagli sormayın ya ben de dıyetteyım kılo almıyorum begek 31 haftalıken 1670 gr dı.Yesen bebekte Allah korusun sıkıntı cıkabılıyor yemesen kılo almıyor cok zor🙁
zeyzeey Bebegimibeklerken1 bayramdan önce gittim 34 haftalıkken 2100gramdı bakalım bayramdan sonra randevumuz var 🙏🏻
Meryemdimetoka zeyzeey bende de durum ayni bakalim pazartesi kac kg cikacak insallah kilo almistir icerde. Saglikla gelsinler insallah
Bubbles Şu an 22 haftalık ama en son doktor kontrolüm 17+6′daydı ve 310 gramdı. Şu an kim bilir ne kadardır… sert tekmelerden şişko olduğunu düşünüyorum 😂😂
Miniikanne Sisi ay bızde aynı haftadayız ama o kadar oldugumusmuyuzdur acaba carsamba gıdıcez doktora 37 haftada 2.900 gr ıdık 🥰 olmamıszdır bence demı bıde sey dıcem catı muanesı oldunmu sen acı oluyomu? :)
Sisi Miniikanne yaklaşmış olabilir canım 37 haftalık ikrn 3070 grdık biZ sonra kilo alımı hızlı arttı 🥰 evet bu ikinci gebeliğim canım oldum öyle bir acı olmuyor kendini kasmaz isen zaten saniyelik birşey🥰
Sisi Zeyna1986 bu günlerde geçecek inşallah bebelerimiZi bi alalım kucağımıza sağlıkla bu kilolarda gider inşallah 🥰
ElifBademmm eyl-sna bende 32+0 da 1700 gr 42 cm olduğunu öğrendim ama doktorum az dedi. Sizin doktorunuz ne yorum yaptı?