Demir5050 Sevgikaya1525 kendi doktorum değildi yorum yapmadı bakalım.bu hafta gideceğiz insaAllah kilo almıştır normaldir erken doğum riskimiz de var kilo alsın istiyorum ayirmasinlar erken doğarsa 😔
Sevgikaya1525 Demir5050 Ya kuzum benimde erken doğum riskim var ama her bebeğin kilosu kendine özel korkma sağlıklı ise bi sıkıntı olmaz inşllah 🥰ki bazn yorumlardan görüyorum 30 haftada 2 kilo diorlar ama bence bebişlerimiz haftasıyla uygun inşallah gittiğinde gzl şeyler duyarsın kuzum❤️
Sevilss Demir5050 son haftalarda kilo ve boy çok artıyor daha erken kg az veya kısa demek için 35 den sonra ortalama anlaşılır ne kadar olur o kadar kg boy niye takıyorsunuz ki önemli olan sağlıksal bir sorunu olmasın
Demir5050 Sevilss boyuna eşim taktı kısa olsa ne olacaksa sanki benim icin önemli değil kilosu için uğraşıyorum o da sırf erken doğarsa ayirirlar küvete girer diye
psychologist hamsicik55 özellikle bişey yemiyorum ama her kahvaltıda mutlaka bal kaymak yada tahin pekmez yerim. Haftada 1 kırmızı et yedim. Genelde ev yemekler ile beslendim ama hamburger de yedim çiğköfte cipste yedim kısıtlamadım bişeyi. Birde öğlen ara öğün olarak meyve yedim en çok karpuz ve nektari
Kaderberatmelek Sevgikaya1525 haftasiyla uyumlu diyor doktor ama.yorumlara göre benimle.ayni.haftada olanlarla.aramizda neredeyse 1 kilo.var
Sevgikaya1525 Kaderberatmelek kuzum dediğim gibi her bebeğin kilosu gelişimi kendine özel sağlıklı olsunda yeter benimde öyle doktor haftasıyla uyumlu dior ama bakıyorum aynı haftada olanlar maşallah dha fazla😂bende anlamış değilim
Hilkatkaradagli Ilknur-95 Doktorda dedi mecbur aynen cnm 😶Bebek az kilo alsın diye biraz gevsetmistim
Gulsahmesut Bebegimibeklerken1 32 haftalikken kontrole gitmistik 2050 gram di kızım suan 34 haftadayiz
Gamzemirenver kubusdiyebiri dün tekrar gittim kontrole 37+1 olduk. Bu seferde 38+0 çıktı 😁😁 yanlis ölçüm yaptı heralde ilkinde. Anlayamadım😁
kubusdiyebiri Gamzemirenver bir haftalık oynamalar normaldir diyorlar☺️ Umarım sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi 😇😇
Sevilss Demir5050 Küvöz olmasa sorunlar nasıl giderilirdi boş ver sen doğuma kendine odaklan kafan rahat olsun ki her şey güzel ve kolay olsun
Figen03 Bebegimibeklerken1 35 haftalıkken 2500 gramdı şimdi 37.1 iz pazartesi gidecem hemde doğum için gün alacam bakalım ne kadar olduk🦋🦋
Figen03 psychologist kontrol de doğum da aynı gün olacak galiba sizinle bizimki en son 35 de 2500 dü bir 3 kilo olsa yeter diyorum inşallah sağlıkla gelsinler
As-1m elcindefne Masallhh nasıl.beslenyrsnz en çok ne tuketyrsns ben çok yiyorum ama sanki piskolojikmen kilo almyr bebeğim 35 haftada 2600 du
elcindefne As-1m kaşar peynir, beyaz peynir ve süt ben çok seviyorum ve her sabah tavada kaşar eritip yumurtayıda üstüne kırıp yiyorum o kilo aldırırmış bebeklere. Ama aşırıya kaçmadan tabii. Bir de kuruyemiş badem ve fıstık ve kabak çekirdeği 👍🏼