Sevilss Demir5050 Küvöz olmasa sorunlar nasıl giderilirdi boş ver sen doğuma kendine odaklan kafan rahat olsun ki her şey güzel ve kolay olsun
sukufee01 Bebegimibeklerken1 15 haftalıkken gittiğimizde 155 gram idi. 😊 şuan 18 olucam Kaç olmuştur bilmiyorum :)
Cilekliruyam Bebegimibeklerken1 benim minnoş oğlumda 20 haftalıkken 385 gramdı yarın 22 haftalık olcaz bakalım 🥰
Belsii_20 21 haftalıkken gitmiştim son kontrole 405 gram demişti doktorumuz. Bizim kızımız çok minyon olacak herhalde 😂Yorumlardan onu anladım 🙈
Parsss Belsii_20 ben 22 haftada ayrıntılıda 400 gr dı 3 gün geriden gelıyodu kılosu sadece bence yazılanlar çok ucuk ya 600 küsür yazan var 22 haftaya ben şok
92rs Belsii_20 Bende 20. Haftada gitmiştim 310 gr demisti. Merak etmeyin benim bebiş daha zayıfms 😀 Kizimda 39+1 de 2.870 gr 50 cm dogmustu. Zayif bebekti hala öyle ince uzun. Genetik oluyor genelde boy kg vs.
elifnur2 En son 25+4 haftaliken gitmiştim 850gıramdı simdi 31+4haftalik şimdi ne kadar olmuş bilmiyorum çarşamba günü gidicem inşllah bakalım
Ayse2011 Bebegimibeklerken1 36+6 dayız bugün gittim 2,850 kilosu çıktı boyu 48 cm işin ilginç yanı 34 de gittigimde 2,400 dü o zamandan bu yana ben kilo almadan bebek almış galiba benden yemiş 😂 4 Ağustos a kadar biraz daha alsa bari dogum zamanı
Iremurs Periwashere evet dedi doktorum eğer 4 kilo olana kadar kendiliğinden gelmezse sezeryan eğer gelirse bu günlerde inşallah normal 🥰
Zezz Sisi bebek asagi indimi kasıklara baski yapiyo surekli şiş var gibi oluyo…yukari ciktimi agri gidiyo
Parsss Candanesra mrveknblt uygulamalarda verilen kılo değerinden çok önde doktor bişey demedimi bu duruma
bebekannesii Parsss Bizim 22+4 te 474 gr dı. Doktor normal demişti. 22 haftada 600 gramları görünce ben de şaşırdım arada cok fark var