Sevilss Mmm333 ikizler de bence iyi sizin ikiz ortalama bu kilolarda oluyor tekil gebelikte 1 tane siz 2 tane besliyosunuz öyle düşünün normal korkmayın
Sevilss Htckptn tatlı yeme çerez çiğ badem falan daha etkili hatta yoğurt tereyağlı yumurta yağlı kaşar sade soda falan sağlıklı kilo aldırma şekli şekerli şeyler genelde bize kg olarak dönüyor
Yagmurm2 Herkese iyi günler diliyorum bizde en son 19+6 doktora gitmiş tik 341gram denildi suan 22 hafta olucaz pazartesi kontrol var bakalim hepimiz saglicakla vaktind3 hayirli dogumlar nasip etsin rabbim
Sevilss Kilicbebek gizem yanlış yazmış bence 18 haftalık bebek hadi iri olsun taş çatlasın 500 Gr fazla olmaz benimki 2 hafta ile 3 hafta ilerde 350 Gr 18 haftada baktım bence yanlış yazmış 6 aylık bebek kg si kadar 1000 100 Gr 22 haftada 700 Gr olmuşum yine fazla gidiyor şekerine bakarız dedi bana doktor bence dediğim gibi yanlış yazdı
Kaderberatmelek Bebegimibeklerken1 yorumları okuyunca bebisimin zayıf olduğu düşüncesine vardım en son 32+0 ken kontrolde 42 cm 1700 gramdi haftası aynı olanların bebisleri maşallah daha iyi gibi geldi şuan 34+2 yiz kilosu inşallah doğuma kadar yerine gelir
Sevilss Kaderberatmelek Kız erkek bebekte fatkediyor ilk oğlum 34 haftada 2470 Gr eskilere baktım kafana takma sağlıklı olsun yeter kilo çokta önemli değil 4 kg doğdu sonra zayıf bebek oldu 2 kg doğuranlar geçti sonra bizi
Hopimim Kaderberatmelek oyle dusunmeyin doktprunuz bisi demediyse bizimde oyleydi 32de 33+4de 2035 geldi 35 i gecince.25000ü gecer dedi ins
Susamtanem2 Kaderberatmelek bana da cok yüksek geldi kg lar benim geç döllenme 30&31 gibi çıkıyor 1600 Dr normal dedi cozemedim
Kilicbebek Sevilss bana da öyle geldi 16. haftada 158 gramlık şu an 17 haftalığım Ve sürecim gayet normal
Demir5050 Sevilss 30+4 de 1650 grmdı 38 cm di boyu kısa mı eşim sürekli uğraşıyor araştırıyor simdi 31+2 deyiz
Catlover Haftada 1950 gramdık 34.haftads 2450 olduk Şuan 35+3 kontrol günümüzü heyecanla bekliyoruz 🌼
Sevilss Demir5050 son haftalarda kilo ve boy çok artıyor daha erken kg az veya kısa demek için 35 den sonra ortalama anlaşılır ne kadar olur o kadar kg boy niye takıyorsunuz ki önemli olan sağlıksal bir sorunu olmasın
Demir5050 Sevgikaya1525 kendi doktorum değildi yorum yapmadı bakalım.bu hafta gideceğiz insaAllah kilo almıştır normaldir erken doğum riskimiz de var kilo alsın istiyorum ayirmasinlar erken doğarsa 😔
Kaderberatmelek Sevgikaya1525 haftasiyla uyumlu diyor doktor ama.yorumlara göre benimle.ayni.haftada olanlarla.aramizda neredeyse 1 kilo.var