Gull_94 depsizoo bı tanıdık var anne baba baya esmer ama normal esmer dedıgımız gıbı degıller ıkı cocuklarıda sapsarı😂buyuk buyuk dedesı sarısınmıs adamın ona cekmısler nasıl gen aktarımı olmussa artık😂💁🏻♀️
Buseninannesi_21 Gull_94 Bizde hic sarisin yok esimin ailesinde de yok bizim ki kara çocuklar olacak 😁
Gull_94 Mrveakkrt belkıde kımseye benzemıcekler vala cok degısık bısey bu gen aktarımı bız uc kardesız bırbırmzle alakamız yok kaldıkı anne babaya da benzemıyoruz hıcbırımız 😂evde kımse kımseye benzemıyo toplama gıbı duruyorz yan yana gelınce😂😂
Neslihanbew Mrveakkrt ben kumral kahverengi gözlü eşim sarışın mavi gözlü kızım sarışın kahverengi gözlü ve tip ben :)
Belacivciv Mrveakkrt Ne taraf baskın çıkarsa artık şansınıza 😂 Benim mesela teyzem ve eniştem kara kaş kara göz, ilk doğan kuzenim de öyle ama ikinci sarışın mavi gözlü, ailedeki genler baskın çıkmış ikincide 😂
SedaCeki Mrveakkrt benim arkadasim ve esi limon ile zeytin gibiler kiz esmer guzeli oğlan olabildigine sari ve mavi gozlu kizlari oldu esmer maviş biseyyy bayildim oyle guzel bi cocukki masallah🥰
E-Y Mrveakkrt esmer buğday tenli yeşil gözlü olurda bide. Eyvah eyvah 🙈 kizsa eger bebeginiz babasina erkekse size kolay gelsin 😊🌸
Egemenim64 Mrveakkrt Canım ben sarışın mavi gözlüyüm eşimde buğday tenli ela gözlü oğlumsa buğday tenli kahverengi gözlü babasına çok benziyo ama gözleri tam kahverengi yani hiç belli olmuyo görümcemlerde hiç sarışın yok kızı sarışın mavi gözlü şimdide kızım olucak inşallah bu bana benzesin 😊