Gnz Mrveakkrt bende sarisinim sacim falan hep saridir esimde esmer bende cok merak ediyorum bebegimi nasil olur acaba Ama benim ablamda sarisin renkli gozlu esimde tam bir esmerdir 2 yegenim ten rengi olsun benzerlik olsun ayni babasi son dogan yegenimde sapsari ayni bize benziyor 2 cocuktan sonra ücüncü ancak benzedi.bize😁😁😁
EgeAlya Mrveakkrt annesi sarışın mavi gözlü babası çok esmer kara gözlü çocukları da kara gözlü açık tenli kumral saçlı oldu☺️
-MinikMucizem- Mrveakkrt ahh bizim gibi bende sarışın mavi gözlüyüm eşim esmer kara kaş kara göz ilk oğlumda babasının kopyası oldu sadece babası kadar esmer değil biraz daha açık tenli şimdi 2.ye hamileyim bu bana benzer inşallah hangi gen ağır basiyorsa ona benziyor iştee 🤗
Mom8899 Mrveakkrt Ben de sarışın yeşil gözlüyüm eşim esmer kara kaş kara gözlü, bebeğim tip olarak aynı babası görünüyor ultrasonda 😅 ama ten rengini bilemiyorum, esmerlik daha baskındır genelde ama yine de belli olmaz çıkınca görcez 😅
Elif-Beyaz Mrveakkrt aynıyız bende heyecanla bekliyoruz. Usg fotolarınsa bana benziyor bakalım renk ne olucak 😀