Kubrah heyecanli1anne evet girdi Hemde riskli gebe olarak geçiyordu perinatoloji takipliydi. Yakın zaman da oldu 40 yeni çıktı daha
kubratskya_ defnes_mom benim oldu kız istediğim için kız geçiyordu içimden ama erkek olduğunu öğrendik başta aşırı derecede üzüldüm kız değil diye ama şimdi oğlumla çok iyi anlaşıyoruz o karnıma tekme tokat girişiyo ben kızıyorum oda benim inadıma daha tekme atıyo🤦♀️bide bana da popon büyümüş kız diyorlardı başta ama bnce vücudun aldığı şekille cinsiyetin hiçbir alakası yok.. 😊
defnes_mom defnes_mom Ne çok korkan varmış aslında bu konuda 😂 saçma bir post açtığımi düşünmüştüm ama yalnız değilmişim 😂
butterfly4 @defnes_mom arkadaşıma doktor sürekli kız dedi, ama onun haricinde herkes göbeğin sivri erkek olacak diyordu, nitekim kız oldu, sanırım göbeğe bakarak cinsiyet anlaşılmıyor 🤔
Dilek94- 17.haftada erkek bebek dedi doktorumuz kesin mi alılverişe başlayayım dedim boş bulunup 😄 Ama yüzümdeki lekeleri gören herkes kız kesin bu diyor 😄
sedanursahin defnes_mom suan ki tıp tecrübesi o zamana göre çok iyi bence banada kız karnı diyip duruyorlar ama ben bebişimi çok net gördüm erkek yani🤣
Merve2Asel Cemyaren 😵😵 ay ciddi mi banada ayrıntılıda iki defa baktı kız dedi emindi sonra gittim tekrar sormayı unuttum o da demedi suan tırstım 🥴 ilk kızım 13 haftalıktı ögrendim bunu ayrıntılıda adete göre 21 ultrasona göre 23 ken
rgk defnes_mom +1. bana 12de kız dedi ama kimseye söyleme 14de erkeklik belli olur dedi. 15 ve 17de erkek dedi. detaylıyı bekliyorum ben de, ama erkek için hazırım😂