Karenino defnes_mom valla beni erkek demişler kız cıktım 😂😂 detaylıda neyse o cnm gorunuyodur yuzde yuz
bahtnurr1 Ayyy 14 ve 18.haftada kız denildi detaylı ultrasona gittim 21de erkek denildi 😂😂 alışveriş falan yapmamıştım zaten 🙊 hoş yaparken de unisex renkler düşünüyorum tekrar değişirse korkusu oluştu 😂😂
Defnemmmmmm defnes_mom bana değilde ablama oldu doktor 7 ay kız dedi ve herşeyi pembe aldılar 7 aydan sonra erkek netleşti şok oldular 😁😁😁
ZeynepUstaaa defnes_mom annemin başına geldi doğana kadar erkek dediler hep mavi aldık kıyfetlerini ama 3. Kez kız oldu 😂
hande0606 defnes_mom ayyynen banada erkek göbeği bu diyo herkes doktor kız dedi ama güvenemedim aklımı karıştıran çok bizde herşeyini aldık künyesine kadar 😂😂
Fatmakara97 defnes_mom yaa ben 17. Haftamdayım o kadar sivri ki ama kızım açtı gösterdi yani baya ben bile gördüm karın yapıya bağlı bence canım . Görümcemin iki kızı oldu ikisinde de top gibi öndeydi bünye yapı meselesi bence
MerveCeren defnes_mom 32+4 haftalığım banada hala erkek karnı bu diyorlar ama bebeğim kız 😁 öyle bişey olursa şok geçiririm sanırım 🤦🏻♀️😂