defnes_mom Son zamanlarda herkes bana göbeğin öne sivrilmis diyor 😂 21. Haftada detaylıda doktor kız dedi ama bir tirsmadim değil çünkü dogumuma 5 gün kaldı ve her şeyi pembe 😂😂
Borulce defnes_mom işk gebeliğimde beş ay göstermedi emin olamadık kız dedi sonra eminmisiniz dr bey dediğimde erkek dedi keşke sende sordaydın tekrr tekrar 😂😂
Mom8237 defnes_mom bizim geçen bi arkadaş doğum yaptı baştan beri kız dendi o kadar hazırlık yaptılar doğumda çıkmasın mı erkek 😂 herkes şok 😂
Asyamira defnes_mom Benimde karnım aşırı sivri en son detaylı da kız olduğunu duydum tekrar sormadım umarım kızdır 😂😂 ilgisi yok bence ama bilemiyorum olabilir dee 🙈😂
defnes_mom Mom8237 ayyy demee 😂😂 çok korkuyorum birden öyle olacak diye erkek olsa da sevinirim de her şeyi kıza göre aldık 😂
Mom8237 defnes_mom aynen tabiiki sağlıklı doğsun en önemlisi o ama onlarda baştan alışveriş yaptılar babası kızım diye seviyorduk oğlum deyince garipsiyoruz hala diyor 😂
hande0606 defnes_mom ayyynen banada erkek göbeği bu diyo herkes doktor kız dedi ama güvenemedim aklımı karıştıran çok bizde herşeyini aldık künyesine kadar 😂😂
Kubrah defnes_mom canım tam tersi oldu benım Eltim doğum yaptı. Bebeği erkek diye biliyorduk kız doğdu yani mavilerin içinde yattı mecburen 🤷♀️
sedanursahin defnes_mom benımde en cok korktugum konu ablam 9 ay erkek denilmiş dogdugunda kız oldugu ortaya cıkmıs bütün bebeklik kıyafetleri mavi yeşildi 😁😁
Merve2Asel Cemyaren 😵😵 ay ciddi mi banada ayrıntılıda iki defa baktı kız dedi emindi sonra gittim tekrar sormayı unuttum o da demedi suan tırstım 🥴 ilk kızım 13 haftalıktı ögrendim bunu ayrıntılıda adete göre 21 ultrasona göre 23 ken
sedanursahin defnes_mom suan ki tıp tecrübesi o zamana göre çok iyi bence banada kız karnı diyip duruyorlar ama ben bebişimi çok net gördüm erkek yani🤣