eeebruuu Aryahaz evet canım gayet iyi ben adetime 3 gün kala yapmıştım bu şekil olmustu aynı gün kan testın de de çıkmıştı ☺️ inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ☺️
Zehra333 Aryahaz adet günüm yarın inceden bulantı bacaklarda ağrı var yarın adetim gelmezse yapacağım canım gecen ay rahim filminde iki tüpümde kapalıymıs açıldı çok şükür değerlendirdik bekliyoruz
Calisananne25 Aryahaz ben de adet gecikmesinden 4-5 gün sonra test yaptım aynı böyle çıkmıştı çok belirgindi sizin de öyle tebrik ederim inşallah sağlıklıdır siz gene de kan verin 🙏🏻
diamond2635 Aryahaz canım hayırlı olsun.özel hastaneler kapalı olsa bile laboratuvarlar açık oluyor kan verebilirsin
Rabianurum52 Aryahaz kuzumm.gozun aydin hamilesin. 2 cizgi ciktiysa hamilesin demekdir. Tek cizgi ciksaydi hamile deilsin demektir ama sen anne olcaksin kan tahlilide ver bnm.2 kere cift cizgi cikmisdi..kan verdim.hamileydim.24+0imm.
Rabianurum52 Aryahaz tskrler xnmm 💕💕💕🌹 sen.istersen 1 tane daha all test emin ol.bn 2 kere test yapmisdim.belki yalnis cikmistir die snra emijn oldum kan verdim pozitif cikdi..ama.hamilesin belli yani hyrlisi.olsun kuzumm ❤❤👶👶👶
AnnelikHayali Aryahaz merhaba. Aynı hafta aynı gündeyiz. Ben acilde yaptırıyorum beta takibini. Dilerseniz siz de acile gidip baktırabilirsiniz. Hayırlı olsun hamilelik haberiniz. 🎈
AnnelikHayali Aryahaz evet güzel görünüyor, içiniz rahat olsun. 🙂 benim biraz daha koyuydu ama markası farklıydı ondan kaynaklanıyordur eminim.