Gulcingezer Aryahaz bn bgun gittim devlet hastanesi aciline kadin dogum hastanesi hemen baktilar aldilar keseyi bilr gordum oyle soyleyim
Selin12- Aryahaz ben de geçenlerde bıçak saplanır gibi oldu düşük yapıyorum sandım hastaneye gittim hem özele hem devlete ama her iki tarafından da kapalı olduğunu söylediler ve eve geri geldim
sdmr20 Canım bence hiç arama. hangi hastane acilini kapatır böyle sacmalık yok o yüzden aldırış etme git ver kanını bakmamak için böyle yapıyor olabilirler
KardelenYunusEva Aryahaz Evet canım aynısı bendede oldu üstelik eşim heyecandan iki tane almıştı test belki biri yanlış çıkar diye 😂 maşallah hadi hayırlı olsun
AnnelikHayali Aryahaz evet güzel görünüyor, içiniz rahat olsun. 🙂 benim biraz daha koyuydu ama markası farklıydı ondan kaynaklanıyordur eminim.
GulcanDongel Betfer 30 ocakti, o gün kese görünmedi üç gün sonra gittiğim de iki kese vardı ikizlere hamile olduğumu öğrendim
Beyzos01 Aryahaz ay aynıyız benimde 15 haziran bende bayram tatilinin bitmesini bekliyorum umarım doğrudur ikimizinkide 👼🏻😍
Aryahaz Beyzos01 seninkinin fotograf varmi canim koyuluk nasil birde belirtin varmi atarmisin foto bakimm
SecilM Aryahaz hayırlı olsun epey koyu çıkmış çizgi ☺️ acilde veremez misiniz kan. Ben dün verdim, 1.5 saatte e nabıza düştü
Beyzos01 Aryahaz ay atamadım beceremedim ama iki test yaptım ilki seninki gibi ikinci daha silik ama az idrar koydum ondan sanırım
GulcanDongel Aryahaz sağolun ama birini 6+2 de yoğun kanama sonucu kaybettim malesef. Diğer bebeğim tutundu bana 24 haftalığım şuan.